Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

I knew it!
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Gang-pae »

rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Joaquin oleks võinud countryga pigem tegeleda. Filmis "Walk the line" laulis ta ju oma häälega ja veel päris hästi.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Ameerika "filmiinimesed" on hakkama saanud järjekordse räige ülekohtuga. Nimelt jagati ööl vastu tänast USA-s animatsioonidele mõeldud Annie auhindu. "WALL-E"-l olid nominatsioonid seitsmes kategoorias. "Kung-Fu Panda"-l vist kümnes.

"WALL-E" ei võitnud mitte ühtegi, "Kung Fu Panda" võitis kõik.

:vihane: :vihane: :vihane:

Leidsin põhjuse/selgituse ka:
The Gold sponsors of the awards are DreamWorks, mytoons.com, and Nickalodean.

The Silver sponsors are Cartoon Network, 20th Century Fox, PIXAR, DisneyToon Studios, WaltDisney Animation, and Disney Television Animation.

Ilmselt poldud sponsorlusega piisavalt rahul.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

selle peale ei oska kosta midagi muud kui http://www.youtube.com/watch?v=7hBTqgCGnhU
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

eerik wrote:Ameerika "filmiinimesed" on hakkama saanud järjekordse räige ülekohtuga. Nimelt jagati ööl vastu tänast USA-s animatsioonidele mõeldud Annie auhindu. "WALL-E"-l olid nominatsioonid seitsmes kategoorias. "Kung-Fu Panda"-l vist kümnes.

"WALL-E" ei võitnud mitte ühtegi, "Kung Fu Panda" võitis kõik.

Kummaline :o.
Uskumatu, et Voice Acting'u kategoorias oli Pandal 5-st võimalikust nominatsioonist koguni 3. Loomulikult ka siin võideti. Oscarite jagamisel arvan siiski, et WALL·E võidab.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Transformers 2 teaser
Goddammit Michael Bay! Got me excited alright. A ma olen ikka kahevahel. Hoian pöidlad pihus, et seekord ei pea suurtes ootustes pettuma. Loodevasti pole see nii lapsik ja loll nagu esimene osa. Aga tundub, et Bay tahtis ikka McG'le oma robotitega koha kätte näidata.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Nüüd on mu ootused veel suuremad. Tundub et tuleb väga hea film. :))
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Screw Transformers, I want Avatar teaser! 8)
Risko
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Risko »

Haha oh wow. Paistab küll, et üpris lootusetu on pöidlaid pihus hoida. Tundub, et Transformers 2 on täpselt sama lapsik ja jabur kui eelkäia, aga see kindlasti mitte ei riku minu elamust.

Kohe tuli meelde Robot Chicken'i clip http://www.youtube.com/watch?v=KRS90V8B ... re=related
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Hülss wrote:Screw Transformers, I want Avatar teaser! 8)

Ootan mõlemat väga. Esimene Transformers oli nagu ta oli. Silmailu ja parim meelelahutus, mida näha saab. Michael Bayle omases ameerikalikus ja patriootlikus mahlas, aga krdi vinge oli ikkagi, sest kõik, mida selliselt filmilt oodata, oli olemas ja seda oma kõige tõsisemal kujul.
Võib olla, et 2 osa tuleb veelgi parem, aga eks ta jääb vist ikkagi samale tasemele nagu 1 osa. Ega see mindki ei häirinud.

Avatar aga tuleb kindlasti midagi vägagi enamat kui pelgalt meelelahutus.
Võiks juba trailer välja tulla :))
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Oh, ma alles nüüd märkasin, et mongoli-triloogia teine osa "The Great Khan" on juba eeltootmises ja esilinastus on planeeritud järgmisesse aastasse. Kui "Mongol" oli vaid soojendus, siis "The Great Khan" peaks tulema massiivsete võitlusstseenidega. Maailmavallutamine'n'shit.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

eerik wrote:Oh, ma alles nüüd märkasin, et mongoli-triloogia teine osa "The Great Khan" on juba eeltootmises ja esilinastus on planeeritud järgmisesse aastasse. Kui "Mongol" oli vaid soojendus, siis "The Great Khan" peaks tulema massiivsete võitlusstseenidega. Maailmavallutamine'n'shit.

Kas jutt käib Vene filmist Mongol?
Kui nii, siis kas oli ka väärt vaatamine?
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Jutt käib sellest samast "Mongol"-ist. Režissöör on küll venelane, kuid ma ei nimetaks seda päris vene filmiks. Tootjaid on erinevatest riikidest ning Oscarile kandideeris üldsegi kashastani filmina. Muidugi tasub ära vaadata.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Siis on hästi.
Väike eelarvamus oli miskipärast tekkinud ja kipun Mongoli vaatamisega viivitama, kuigi ümberringi on põhiliselt kiitust kuulda.
3-osaline?
Kas siis Khaani esile tõusmine, vallutused ja surm?
Päris huvitav
;-)
Post Reply