Filmipäevik arutlus
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Mul jälle on jaanuar olnud täiega koolitihe, hetkel veel lõpetan sessi ja ega filmide vaatamine niipea vast tihene. Peale sessi tuleb kohe lõputööga alustada. Trenni peaks ja uuesti minema... oh well, eks siis suveõhtudel vaatab tihedamini. Isu on küll ja watchlist ka väga pikk.
kyky osas on maitse pigem kaheldav. Nii palju kui silmadega olen ülelasknud, siis tsjaah... isiklikult ei vaataks enamust neist filmidest vist raha eestki. Aga kui ta peab seda päevikut kellelegi teisele, kui endale, siis õnne tõesti.
kyky osas on maitse pigem kaheldav. Nii palju kui silmadega olen ülelasknud, siis tsjaah... isiklikult ei vaataks enamust neist filmidest vist raha eestki. Aga kui ta peab seda päevikut kellelegi teisele, kui endale, siis õnne tõesti.
rauls wrote:Ära ütle, et sul viimaste vaatamine ei olnud piinarikas!
noup, not really. A mis teha noh, kolm nädalat polnd korralikult midagi vaatand.
Väga häid filme just ei saaks maratonil vaadata. Siis peale filmi pool päeva mõtleks tolle peale ja ei saaks teistele keskenduda. Sellised keskmised/normaalsed filmid käravad.
kyky89 on robot. Isegi kui me teda siin põrgupõhjani sõimaksime, siis ta ei mõistaks solvuda. Filmiveebis ta ainult uuendab oma filmipäevikut, nothing less nothing more. 
On teda keegi näinud üldse postitamas (peale selle teema) ?
Anyhow, ma lisasin oma nimekirja pisut värvi ja sellega lahendasin ka erinevate meediatüüpide reastamise probleemi. Mulle see päevikupidamine igatahes meeldib, imelik, et varem pole kõike kirja pannud. Kui fucking vinge oleks, kui saaks oma mälust kõik vaadatud meedia (selekteerides loomulikult) nimekirjana välja printida ? Kui pikk see raibe tuleks huvitav ?!
Pooldan USB 2.0 pordi lisamist inimajudesse, tulevaid põlvkondi silmas pidades.
On teda keegi näinud üldse postitamas (peale selle teema) ?
Anyhow, ma lisasin oma nimekirja pisut värvi ja sellega lahendasin ka erinevate meediatüüpide reastamise probleemi. Mulle see päevikupidamine igatahes meeldib, imelik, et varem pole kõike kirja pannud. Kui fucking vinge oleks, kui saaks oma mälust kõik vaadatud meedia (selekteerides loomulikult) nimekirjana välja printida ? Kui pikk see raibe tuleks huvitav ?!
Pooldan USB 2.0 pordi lisamist inimajudesse, tulevaid põlvkondi silmas pidades.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Soprano wrote:Jolt wrote:#21 - Max Payne (2008) Worst. movie. ever
mõttekaaslane![]()
Numbriliselt 1/10 või 2/10?
Hetkel näitaksin üles suuremeelsust ja tunnistaks oma väheseid kogemusi halbade filmidega, ehk teisisõnu - annaks 2/10st. Üldiselt üritan ****st eemale tüürida, nii et mina seda kindlalt ei tea, aga ilmselt on kusagil midagi veeeeeel halvemat. Ent Max Payne oli tõesti "nii halb, et veel ei ole entertaining" tagumine piir - kogemuste põhjal.
Seda filmi ei tohiks üldse kommenteerida. Või kui, siis vaid numbriga. Kolm sõna on juba liiga lahke. Kulutada peale vaatamist veel aega ja kirjutada mingi arvustus on altruism, ehk õnnestub kellelegi teise elust poolteist tundi päästa.
Nii et Hülss, Soprano ja kõik ülejäänud, kes viitsisid - I salute you, kind sirs. Ühtlasi, David Chen viimases Slasfilmi podcastis - 10 punkti.
Olin väga heldes tujus kui Max Payne'i arvustust kirjutasin, pannes algul 5.5/10 talle, mis on tagantjärgi mõeldes ikka väga kuradi helde. 
Halvemaid filme on kindlasti, teatud standarditele ta siiski vastab. Selline 3 või 4 punkti oleks kohane. Ise vist muutsin ta 4.5/10 peale hiljem. Samas ei üllata, et teised karmimalt hindavad. Ta on kindlasti seda peksu väärt.
Halvemaid filme on kindlasti, teatud standarditele ta siiski vastab. Selline 3 või 4 punkti oleks kohane. Ise vist muutsin ta 4.5/10 peale hiljem. Samas ei üllata, et teised karmimalt hindavad. Ta on kindlasti seda peksu väärt.
Soprano wrote:Rain93 wrote:* - filmid, mida olen juba varem näinud.
17. 14.01.2009 "Die Hard" (1988) 6/10*
29. 30.01.2009 "Click" (2006) 8/10*
Tumepunane - Minu arvates head filmid
Kui sa kirjutasid seda selle, et minu arvates on "Click" parem, kui "Die Hard", sis arvad valesti
Last edited by Rain on 31. January 2009, 22:27, edited 1 time in total.