Kõige halvem seriaal!
Moderator: Meeskond
Goblin wrote:Ühel päeval sattusin Kanal2-te vaadates veel ühe tobeda seriaali otsa, nimeks siis "Robin Hoodi Uued Seiklused", mis on minuarust "Sinbadi Seikluste" täielik rip-off, kui vaadata eriefekte ja näitlejaid ka. Need on lihtsalt nii sitad, et anna minna
No täpselt samad sõnad. Eile enne välja minemist mõtlesin, et turgutan end veidi TV-ga ja siis selline löök.. Robin Hoodi uued seiklused.
- cosmicDancer
- Teadmata kadunud

Mulle ka Heroes üldse ei meeldi. Suutsin kuidagi 1se hooaja lõpuni vaadata, sest kõik kogu aeg kiitsid seda, aga täielik jama minu arust, tundub kiiruga kokku plätsitud, tegelased on igavad jne. Ja 1. hooaeg pidi veel see kõige parem olema?? Tule Taara appi.
Ma ei ütleks, et ma seda sarja vihkan. Lihtsalt teeb natuke karuseks, et alati kui seltskonnas läheb sarjade arutamiseks, siis Heroesi diskussioonidest jään mina küll välja, sest kuigi ma enam-vähem süžeed tean (nagu ütlesin, olen 1st hooaega näinud), jätab see mind täiesti ükskõikseks.
Kas see ongi nüüd mainstream ulmesarjade uus suund? Tõsiselt loodan, et mitte.
Ma ei ütleks, et ma seda sarja vihkan. Lihtsalt teeb natuke karuseks, et alati kui seltskonnas läheb sarjade arutamiseks, siis Heroesi diskussioonidest jään mina küll välja, sest kuigi ma enam-vähem süžeed tean (nagu ütlesin, olen 1st hooaega näinud), jätab see mind täiesti ükskõikseks.
Kas see ongi nüüd mainstream ulmesarjade uus suund? Tõsiselt loodan, et mitte.
there's too much caffeine in your bloodstream
and a lack of real spice in your life
and a lack of real spice in your life
Soprano wrote:Keegi seletaks "30 Rock" fenomeni ära? Pilootosa ei tekitanud mingit tahtmist edasi vaadata. Miks on see Kontorist parem ja alati võtab Baldwin Carell'i eest auhinnad ära.
Esimene osa oli suht igav. Kuid Alec Baldwin on seal sarjas super. Vaata teisi osasid ka. Carell on lihtsalt nõme imho.
- Ralf
- love <3
Lizzahy wrote:taffex wrote:Teie pakutud sarjad on täiesti võrratud 7th Heaveni kõrval.
7th Heaven tekitab tahtmise silmad peast kratsida.
Esimesed hooajad on head.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Lizzahy wrote:taffex wrote:Teie pakutud sarjad on täiesti võrratud 7th Heaveni kõrval.
7th Heaven tekitab tahtmise silmad peast kratsida.
Esimesed hooajad on head.
Ex oleneb inimesest . Mulle nt meeldib see sari . Olen enamus osi ära vaadanud TV3 pealt .Aga nüüd kui uuesti hakkas jooksma siis ei vaata.
Selle sarja puhul on huvitav vaadata kuidas tegelased,lapsed,kasvavad suureks . Ei asendata vms ,jäetakse samad,kasvavad koos sarjaga.