Batman alustab
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Vaieldamatult parim film Batman'idest, meeldis ka kõige rohkem. Erinevalt eelmistest filmidest on film palju süngem, mis oli plussiks. Batmani karakterit oli tunduvalt paremini ja sügavamalt välja toodud. Mul vajus karp lahti, kui filmi teises pooles avaldati kurjategijate plaan - see oli lihtsalt väga geniaalne. Ning Gothan City't kujutati täiuslikult, kõige paremini eelmistest filmidest. Stseen, kus peategelane siseneb koopasse ning nahkhiired lendavad tema ümber, on lihtsalt unustamatu. Väga võimas vaatepilt oli.
Kahetsen, et selle filmi vaatamise ette ära lükkasin, pärast seda, kui olin järjest eelmised Batmani filmid ära vaatanud.
Filmi teise poole sündmustik oli väga hoogne, põnev.
8,5/10
Kahetsen, et selle filmi vaatamise ette ära lükkasin, pärast seda, kui olin järjest eelmised Batmani filmid ära vaatanud.
Filmi teise poole sündmustik oli väga hoogne, põnev.
8,5/10
Lõpuks sai ka see film vaadatud, kuigi TDK juba 3 korda nähtud. Pean ütlema, et olen vaimustuses. Veel aasta tagasi poleks uskunud, et mulle võiksid Batmani linateosed meeldida. Sellist tüüpi superkangelaste filmid mulle tavaliselt ei istu, aga Nahkhiirmehega on teised lood. "Batman Begins" on tõeliselt põnev (põnevam kui TDK) ja sisukam kui TDK. 2008. aasta filmi peamiseks trumbiks on Joker ehk Heath Ledger ning lisaks sisaldab ka rohkem huumorit. "Batman Begins" saab minult sama kõrge hinde, mis TDK ehk 9/10. Ei eelista üht teisele.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Ainuke asi, miks võibolla Dark Knight on parem, on jokker/Ledger. Kui see ära jätta on Batman Begins minu jaoks igas aspektis kordades parem. Ja üks minu lemmikfilme üldse.
ja see muuuuusiiikaaaaaa!!!
Coca Cola's feel the difference seass ei unune eal. heas mõttes

ja see muuuuusiiikaaaaaa!!!
Coca Cola's feel the difference seass ei unune eal. heas mõttes
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Pärast Batman & Robin'it seda vaadata... :')
Kõik oli ilusti läbi mõeldud. Karakternäitlejad tugirollides tegid super töö.
Uuesti vaatamisel meeldis Gordon'i ja Batman'i koostöö/suhe veel rohkem.
Ei mäleta mis hinde eelmine kord panin, kuna IMDb'l on kombeks hindeid aeg-ajalt kustutada miskipärast..
9/10
Kõik oli ilusti läbi mõeldud. Karakternäitlejad tugirollides tegid super töö.
Uuesti vaatamisel meeldis Gordon'i ja Batman'i koostöö/suhe veel rohkem.
Ei mäleta mis hinde eelmine kord panin, kuna IMDb'l on kombeks hindeid aeg-ajalt kustutada miskipärast..
9/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Tõmbasin unise pühapäeva Batmaniga käima (kellakeeramine ei aidanud). Kõik oli tipp-topp. Michael Caine, my unsung hero, nüüd tuli meelde, et "Sanctuarys" tegi Will briti aktsenti ning see oli just Caine'i häälega (tõsijutt)!
Detailideni läbi mõeldud põnevik, kõik olulisemad tegelased on teatava sügavusega ja ilusti välja mängitud. Boonuseks - pole liigset vägivalda. Ja muusika oli kui rusikas silmaauku.
Väga hea sooritus, soovitan teistelegi.
Detailideni läbi mõeldud põnevik, kõik olulisemad tegelased on teatava sügavusega ja ilusti välja mängitud. Boonuseks - pole liigset vägivalda. Ja muusika oli kui rusikas silmaauku.
Väga hea sooritus, soovitan teistelegi.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA