Huvitavaid filmiprojekte VOL. 3

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Oleme jõudnud omadega kolmanda osani. Seekord räägime jällegi paljudest huvitavatest filmidest, mis lähiaastatel kinodesse peaksid tulema.

"Eragon"
Kes? Djimon Hounsou ("Constantine"), Edward Speleers, Jeremy Irons ("The Merchant of Venice") jt.
Mis? Hetkel on "Eragon" üks maailma populaarseimaid raamatuid, mis kogub iga päevaga kuulsust juurde, nii et loogiline, et sellest tehakse ka film. Raamat ise räägib poisi ja draakoni sõprusest ning nende seiklustest. Huvitav fakt on ka see, et esimese raamatu kirjutas autor, kui ta oli vaid 16 aastane.
Millal? Ameerika kinodes 16/06/2006.

T?ielikku uudist loe siit
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Poseidon ja Cars võivad päris lahedad tulla.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Tahaks näha, kas Poseidonil on mingit seost ka Kreeka mütoloogiaga.
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

kkssuur wrote:Tahaks näha, kas Poseidonil on mingit seost ka Kreeka mütoloogiaga.

Poseidon on filmi The Poseidon Adventure remake ja ühe romaani põhjal tehtud. ja Kreeka mütoloogiaga ei tule mingit seost. vähemalt info järgi mis mul on
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mihkel wrote:
kkssuur wrote:Tahaks näha, kas Poseidonil on mingit seost ka Kreeka mütoloogiaga.

Poseidon on filmi The Poseidon Adventure remake ja ühe romaani põhjal tehtud. ja Kreeka mütoloogiaga ei tule mingit seost. vähemalt info järgi mis mul on

Ok, aitäh Mihkel, aga kas sa saaksid igat oma lauset suure tähega alustada, oleks tore.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

kkssuur wrote:
Mihkel wrote:

Ok, aitäh Mihkel, aga kas sa saaksid igat oma lauset suure tähega alustada, oleks tore.

Irww, see on nüüd küll igaühe enda asi, kas ta alustab suure või väikese tähega lauset. Aga nendest ootan Poseidonit, Carsi ja Underworld: Evolution tundub kah tore.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

No seda küll Robert, aga see muudab üldpildi inimesest paremaks.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Aga see on igaühe enda asi, millise üldpildi ta endast loob. See pole teiste inimeste asi.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ega ma siis seda peale surunud, ma andsin lihtsalt nõu. Muide, äkki teeks väitlusringi offtopicusse?
Post Reply