Minu arust on just dokumentaalfilmid kõige põnevamad filmid. Või mis te arvate? Mingi eraldi kategooria vöiks olla,kus saaks ka dokumentaalfilme lisada,siin paar tükki on aga väga vähe.
Ei ütleks, et dok. filmid palju huvitamavad oleks kui mängufilmid, aga on ka erandeid. Mulle meeldib dok. film "Rändlinnud". sealt ei saa peaaegu üldse infot, aga teostus on suurepärane. Eriti meeldib mulle selle filmi kaameratöö.
Siin on meie dokumentaalfilmid: http://www.filmiveeb.ee/index.php?leht=jaotus&kuidas=zanrid&zanr=Dokumentaal Jah, neid on hetkel suhteliselt vähe, kuid ma püüan millalgi lisada neid rohkem. Aga mulle meeldivad dokumentaalidest, kus räägitakse inimestest. Okei, samas on ka mõned loodusteemalised vägagi huvitavad. Eriti meeldivad just sellised, kus on üritatud inimestele shokki tekitada. Muideks, praegult on iga õhtu Kanal 2-est Reporteri dok filmid. Soovitan vaadata.
Kokaiin on based on a true story. Aga enamus filme on based on a true story. Nii, et sisuliselt on enamus filme dokfilmid. Isiklikult meeldib mulle siis selle loogika järgi "Cinderella Man".
Tegelikult on ka selliseid filme, mis on dokumentaaldraamad. Nendes filmides on tegelikud sündmused lavastatud võimalikult tõetruuld aga Based on a True Story filmid on siiski mängufilmid.
"Black Tar Heroin" -- peale selle nägemist no elus isegi ei mõtle ühegi mõnuaine kasutamisele/proovimisele:P "Children Underground" -- räägib tänavalastest
ja üleüldse, neid viimasel ajal palju vaadanud, kahjuks ei mäleta pealkirju aga rohkem meeldivad just sellised inimestega seotud, ja ilma ilustamata vaatajateni toodud dokumentaalid
Hiljuti ostsin ma endale "Reamees Ryani päästmise" DVD kollektsiooni. Sinna kuulusid ka kaks dokumentaali: "Shooting War" ja "Price of Peace". Mõlemad olid tõeliselt head. Need oleks pidanud Oscari saama!
Mihkel wrote:Hiljuti ostsin ma endale "Reamees Ryani päästmise" DVD kollektsiooni. Sinna kuulusid ka kaks dokumentaali: "Shooting War" ja "Price of Peace". Mõlemad olid tõeliselt head. Need oleks pidanud Oscari saama!
Mihkli mainitud lisad on tõeliselt head. Endalgi see kollektsioon olemas.
mulle meeldivad dokfilmidest enim portree filmid, ja suure otsimise peale õnnestuski saada mu lemmik Stevie, 2003, mõni aeg tagsi tuli ka ETVst dokkaadri raames, väga spets film, lihtalt palju mõtlemis ainet
Viin?.... te tulete ausat kassi solvama, see on puhas piiritus