3 filmi on selgelt enim soositud - "The Dark Knight", "Burn After Reading", "The Wrestler" - nad kandideerivad kõigis 4-s võimalikus kategoorias. Muidugi on suht selge, et TDK paneb võitja tiitli kinni 3-s kategoorias. Väga huvitav on igal juhul. Valik on üle ootuste hea.
hau wrote:A järgmine aasta võiks tõsiselt rohkem kategooriaid olla. Igas mõttes huvitavam.
jap. Põhimõtteliselt võiks võtta kõik populaarsemad Oscari kategooriad. Meie hääletuse eelis, et see on enne Oscari nominentide väljakuulutamist ja pole seega "ära spoilitud".
Slumdog on vägaväga usklik film, sellepärast meeldib see David Chen'le sedavõrd. Aga tegu on siiski ühe aasta parima teosega ja mu filmiveebi (mis kohas, mida tunnistada julged) top's ei jääks see siiski 10e lõppu vaid pigem keskele. Trainspottingut Boyle sellega ei ületanud, ütleks siis nii.
Forza wrote:Põnev tulemusi ka oodata ju Selles suhtes, et nominandid on ju seekord foorumlaste endi poolt üles antud. Imo - palju põnevam ja huvitavam..
Eelmine aasta olid ka nominendid foorumlaste poolt ülesse antud... ega ma neid ise välja ei mõelnud.
Forza wrote:Põnev tulemusi ka oodata ju Selles suhtes, et nominandid on ju seekord foorumlaste endi poolt üles antud. Imo - palju põnevam ja huvitavam..
Eelmine aasta olid ka nominendid foorumlaste poolt ülesse antud... ega ma neid ise välja ei mõelnud.
Nõustun Sopranoga, ei mäleta mitte midagi nominentide üles andmisest..