Ananassiekspress

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

Post by DaydreamDiamond »

Üllatavalt vaimukas ja hea komöödia. Ütleks, et üks etemaid, mida viimasel ajal nähtud isegi. Rogen'i ja Franco tegelaskujude dialoogid on väga nauditavad ja üldse on tekst kogu filmi vältel väga hea.

Võibolla andis ka see juurde, et ma olin just tulnud 3 tunniselt Austraalia linastuselt ja olin selleks ajaks juba suht kapsas. Arvan siiski, et ka teisel vaatamis korral jään oma seisukoha juurde:)
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Päris hea oli :D , naljad olid ka kohati väga head, päris kõvasti naersin mõnes kohas. Nagu Hülss ütles et filmis on "inside joke"id, siis olen ka nõus temaga :irw: , ma vaatasin filmi sõpradega, ja mõnes kohas oli jah nii et mingi kaks tüüpi naersid ja ma ei saanud pihta mida nad naeravad :irw:

7/10
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Rain93 wrote:Päris hea oli :D , naljad olid ka kohati väga head, päris kõvasti naersin mõnes kohas. Nagu Hülss ütles et filmis on "inside joke"id, siis olen ka nõus temaga :irw: , ma vaatasin filmi sõpradega, ja mõnes kohas oli jah nii et mingi kaks tüüpi naersid ja ma ei saanud pihta mida nad naeravad :irw:

7/10

Ma olin saalis vist ainus, kes "What do you got down there, a Rancor?" peale hirnus.
Last edited by Ralf on 26. November 2010, 02:15, edited 1 time in total.
martenjv
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by martenjv »

6/10
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Teist korda vaadates ikka tunduvalt parem

8/10
ImageImageImage