10/10 Kohustuslik!
Avastades Eikunagimaad
Moderator: Meeskond
Väga südamlik ja armas film, mida kindlasti peaks nägema. Mu ema soovitas mul seda vaadata ja mina mõtlesin, et oumaikaad, sealt ei saa küll midagi head tulla.
Aga juba esimeste minutitega haaras see film mu nii kaasa, et ma lihtsalt unustasin kõik muu ja kui film läbi sai, siis avastasin, et õues oli juba pimedaks läinud.
10/10 Kohustuslik!
10/10 Kohustuslik!
kõige ilusam film mida ma üldse näinud olen...vahepeal võttis lausa pisara silma... mulle isiklikult lähevad väga hinge sellised teosed, mis on niivõrd teotruud ja elulise sisuga... meistriklassist näitlejad, väga super sisu, absoluutselt kõik on nii tõeline ja südamlik 
johnny depp on ühes oma intervjuus öelnud küsimuse peale, et defineeri oma positsiooni näitlejana: "ma olen näitleja, sest ma tahan vaatajat puudutada, teda naerma, nutma ja mõtlema panna" väga hästi öeldud ja seda on ta tõesti saavutanud, peaaegu igas oma filmis.
ja see draama on kõikidele filmisõpradele tõesti väga kohustuslik
mis muud kui 10/10
johnny depp on ühes oma intervjuus öelnud küsimuse peale, et defineeri oma positsiooni näitlejana: "ma olen näitleja, sest ma tahan vaatajat puudutada, teda naerma, nutma ja mõtlema panna" väga hästi öeldud ja seda on ta tõesti saavutanud, peaaegu igas oma filmis.
ja see draama on kõikidele filmisõpradele tõesti väga kohustuslik
mis muud kui 10/10
Re: Avastades Eikunagimaad
Hea film. Depp ja Winslet meeldisid väga. Sylvia ema oli eriti ebameeldiv, meeldis kuidas George (lapselaps) ta paika pani. Oli tore näha, et tal siiski pole kivist süda, näidendit liigutas ka tema süda.
Parim osa selle filmi juures oli näidendi esitlus rahvale.
8/10
Parim osa selle filmi juures oli näidendi esitlus rahvale.
8/10
Re: Avastades Eikunagimaad
Ka nüüd, 8 aastat hiljem, liigutas südant ning lahutas meelt. Tore film 8/10