Üksinda kodus 4

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

jubedus, ma ei saa aru, miks selliseid filme tehakse ja miks neid üldse reklaamitakse? :?:
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Tõsiselt, jah. Ka minu silmis üks jubedamaid filme, mis eales tehtud on. Minu silmis tõsine esimese kahe filmi solvamine.

Huvitav fakt Home Alone 4 kohta on ka see, et esimeses kahes osas Marv'i kehastanud Daniel Stern'i sooviti Marv'i mängima ka sellesse filmi. Aga Stern ei võtnud pakkumist vastu nimetades seda esimese kahe filmi solvamiseks.

Väga jube, jah.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

KiiZ wrote:tahaks teada, kas forzal siiani sama arvamus selle filmi kohta on :D

No selles suhtes, et üks kord kannatas vaatamist küll, aga ega rohkem ei vaataks. Saast võrreldes esimese kolmega ja tore, et Stern seal ei osalenud..
ImageImageImage
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Ütleme nii, et sellega suudeti aegumatu jõuluklassika perse keerata. Üksinda kodus 1&2 = ühed parimad jõulufilmid, mis eales loodud (neid saab ikka sisuliselt aastast aastasse uuesti vaadatud).
3. osa oli okei, kuid seda võlu enam ei olnud. Ja antud 4. osa oli juba täielik rämps.

1.-2. osa = Macaulay Culkin + Daniel Stern + Joe Pesci = pure win
Immagination
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Immagination »

TV3 on teinud vist 100-aastase lepingu Üksinda kodus 1, 2, 3, 4 näitamiseks...
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Kõige halvem film, mida näinud olen :?
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Rain93 wrote:Kõige halvem film, mida näinud olen :?

Sama siin. "Dark Wolf" pakub konkurentsi though.
Max89
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Max89 »

1/10. Täielik saast! Üksinda kodus osadest kõige halvim.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

See ei väärigi seda pealkirja. Tegemist on ju sulaselge vaimuvaese vägistamisega :x
Home alone on ja jääb Culkini ja Columbuse filmideks, mitte terroristidega võitlevaks ninatargast jõmpsika kangelastegudeks.
Antud juhul on tegu küll vanade tuttavatega, kes on teise näo saanud, aga põhimõte jääb samaks, kui terroristid välja jätta.
rakitic14
Batman alustab
Batman alustab

Post by rakitic14 »

kohutav saast,esimene ja teine olid parimad, kolmas vaadatav aga 4 on jube lihtsalt jube 3,5/10
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

täiesti mõttetu film , näitlejad olid ka täitsa mööda . Esimese & teise osaga ei anna üldse võrreldagi . Mulle igaljuhul üldse ei meeldinud ,
Last edited by snufffy on 25. April 2010, 12:40, edited 1 time in total.
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

snufffy wrote:täiesti mõtetu film , näitlejad olid ka täitsa mööda . Esimese & teise osaga ei anna üldse võrreldagi . Mulle igaljuhul üldse ei meeldinud ,

Kliki mind ;-)
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

uLtImAtEcRiTiC wrote:
snufffy wrote:täiesti mõtetu film , näitlejad olid ka täitsa mööda . Esimese & teise osaga ei anna üldse võrreldagi . Mulle igaljuhul üldse ei meeldinud ,

Kliki mind ;-)

ok :D
Pixie
gatehead
gatehead

Re: Üksinda kodus 4

Post by Pixie »

Endine võlu oli täiesti kadunud. Peale jama kirjutamise oli uus Kevin ebameeldiv poisiklutt, keskkond tundus võlts ja ebareaalne. Miks üldse kasutati nimesid Kevin ja Marv? On nad originaalsetega kuidagi seotud? Kohutav... 2-/10
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Üksinda kodus 4

Post by Ronet »

Pixie wrote:Endine võlu oli täiesti kadunud. Peale jama kirjutamise oli uus Kevin ebameeldiv poisiklutt, keskkond tundus võlts ja ebareaalne. Miks üldse kasutati nimesid Kevin ja Marv? On nad originaalsetega kuidagi seotud? Kohutav... 2-/10

Just. Meenutab neid vanu Dendy (telekamäng) mänge, mis olid filmide põhjal tehtud, kuid millel polnud filmiga tegelt mingit seost. Kuidas selliste õiguste jagamine käib? Vaevalt, et sellise pehmelt öeldes jama eest palju pappi välja käidi..
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Post Reply