Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Die Hard 4.0 / Live Free or Die Hard
Viimase kolme päeva on TV3 näitanud esimesed kolm "Die Hard"i filmi, et ma pidin täna sellisest "harjumusest" vaatama ka neljanda osa ära.
Minu top list näeks välja selline:
1. Die Hard
2. Die Hard: With a Vengeange
3. Live Free or Die Hard
4. Die Hard 2
Tegelikult kolmanda ja neljanda osa panin samale pulgale, sest mõlemale olen pannud hindeks 7,5 ja ei suuda otsustada, kumb parem on.
Viimase kolme päeva on TV3 näitanud esimesed kolm "Die Hard"i filmi, et ma pidin täna sellisest "harjumusest" vaatama ka neljanda osa ära.
Minu top list näeks välja selline:
1. Die Hard
2. Die Hard: With a Vengeange
3. Live Free or Die Hard
4. Die Hard 2
Tegelikult kolmanda ja neljanda osa panin samale pulgale, sest mõlemale olen pannud hindeks 7,5 ja ei suuda otsustada, kumb parem on.
hau wrote:Holy shit! You're a TDK-virgin. Mis sa elasid viimased pool aastat kivi all või?
Mitte päris. Lihtsalt ei viitsinud kuhugi suurde linna kinno roomata ja oma pisikese linna pisikeses kinos magasin maha selle, kui see film oli. Ja no, mina ei tea millal need dvdripid internetti lekkisid, aga ma mingi 3 nädalat tagasi tõmbasin ära ja nüüd mõtlesin, et peaks ära vaatama vist.
- Ralf
- love <3
"The Wackness" - 7/10
"Fright Night" - 4/10 (oodatust nõrgem)
"Resident Evil: Degeneration" (6/10)
"Choke" - 8/10 (oodatust parem)
"Burn After Reading" - 8/10
"Taken" - 5/10
"The Rock" (uuesti) 8/10 (kuidas saab keegi öelda et tegu on halva filmiga?)
"Jeff Dunham's Very Special Christmas Special" (pole küll päris film, kuid meh)
"Australia" 5/10
Selline oleks siis enam-vähem eelmise nädala seis. Filmiblogi tuleb hulga vihuda.
"Fright Night" - 4/10 (oodatust nõrgem)
"Resident Evil: Degeneration" (6/10)
"Choke" - 8/10 (oodatust parem)
"Burn After Reading" - 8/10
"Taken" - 5/10
"The Rock" (uuesti) 8/10 (kuidas saab keegi öelda et tegu on halva filmiga?)
"Jeff Dunham's Very Special Christmas Special" (pole küll päris film, kuid meh)
"Australia" 5/10
Selline oleks siis enam-vähem eelmise nädala seis. Filmiblogi tuleb hulga vihuda.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Projekteerisin eile õhtul La Femme Nikita 720p bluray ripi oma seinale. See film on ajastust, kus tehti häid action filme. Besson on alati naistegelastega hästi ümber käinud ja see on kindlasit üks paremaid näiteid. Koos Leoniga kaks Luci parimat filmi ja sobivad hästi kõrvuti vaatamiseks. Vähe on filme, kus nais actionhero on tõesti hea tegelane. Cameron, Tarantino ja Besson on vähesed nimed, kes on suutnud tõsised samas kick-ass naistegelasi kirjutada. Actioni on siin filmis nii palju nagu sisu seda nõuab. Taustaks hea kaheksakümnendate musa. Ja Jean Reno Vincent the Cleaner on kindlasti üks tema külmemaid tegelasi.