Narri aare
Fool's Gold
Ben Finn Finnegan (Matthew McConaughey) on lahedat elu elav aardekütt, kelle peamiseks eesmärgiks on leida 18. sajandist pärit eksootiline aare. Selle nimel on mees ohveranud kõik, kaasa arvatud enda abielu. Mida lähemale Finn aga aardele jõuab, seda selgemaks talle saab, et ta pole ainus, kes aaret ihkab.
Täielikku tutvustust loe siit.
Narri aare
Moderator: Meeskond
Re: Narri aare
Teistkordsel vaatamisel polnudki Matthew McConaughey nii ebameeldiv.
6/10
6/10
Re:
Storm wrote:Matthew'd ja Kate'i oli ka väga hea jälle koos näha, mis oli ka üks põhjuseid, miks ma otsustasin seda filmi vaadata.
Kus nad peale ''Fool's Gold''i veel koos mängivad?
Mulle jäi filmi juures kohe silma värvid, värvid olid palju kirkamad kui tavaliselt.
Sisu oli huvitav, ei saa just öelda, et Matthew McConaughey just mu lemmik näitleja on, aga Kate Hudson hakkas küll filmis meeldima. Minu arust oli film küll naljakas ning filmi tegi heaks veel see, et mängis Donald Sutherland. Mulle hakkas siin filmis meeldima näitleja Ray Winstone, eriti lahe koht oli,
Spoiler :
Hindeks annan 9/10 oli naljakas film ja mind mõjutas eriti kirkad värvitoonid.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re: Re:
brixxx wrote:Kus nad peale ''Fool's Gold''i veel koos mängivad?
How to Lose a Guy in 10 Days (2003)
Re: Narri aare
Pidasin heaks vahelduseks seda, et kahe peategelase suhe oli juba kuskil jõudnud, mitte ei alustatud Finn'i ja Tess'i esmakohtumisega. Nagu mainitud, meeldisid ka mulle värvikad tegevuspaigad ja sellele vastav muusika. McConaughey'd ei salli ma ikka veel (miks küll??
), aga Hudson oli täitsa okei. Kerge, suhteliselt lõbus film, mida teist korda enam vaadata ei tahaks, aga antud hetkel meelelahtuseks käis kah.