Nagu ka eelmine aasta, saavad foorumlased valida enda aasta tegijad (lemmikud). Selleks saada mulle hiljemalt 30. detsembriks privaatsõnumiga iga kategooria kohta 2 nime, kes võiksid antud tiitlile kandideerida. Populaarseimad/enim pakutud nominendid lähevad lõpphääletusele, mis algab 31. detsembril ja mille tulemusena peaksid selguma Filmiveebi kasutajate 2008. aasta lemmikud.
Selle aasta kategooriad:
- Aasta naisosatäitja (sulgudesse ka taha, mis filmi eest)
- Aasta meesosatäitja (sulgudesse ka taha, mis filmi eest)
- Aasta film
- Aasta lavastajatöö (sulgudesse ka taha, mis filmi eest)
Pakkumine käib siis kõigi filmide - ja nende sisse mahtunud rollide/lavastajatööde kohta -, mis Eesti kinodes sellel aastal ametlikult linastunud? Ja PÖFF läheb ka arvesse?
Mhmh - ma küsingi seepärast, et vähemalt ise eelmise aasta (IMDb järgi) filmidele mitte liigset ülekohut teha. Ühtlasi on kodumaiste filmide osas veidi segane, kuidas suhtuda Tallinn pimeduses'sse.
miks mitte ka pöff.. Filmide puhul ärme arvesta linastumiskuupäeva Eestis, vaid pigem ametlikku kuupäeva. Kui IMDB-s on filmi puhul 2008. aasta kirjas, siis see ka 2008. aasta alla kvalifitseerub.
Ma ei hakka üldse üritamagi, sest ma ei oska kunagi valida midagi. Palju tunnustatuid filme siiani nägemata sellest aastast. Seriaale ei vaata üldjuhul, kuigi Generation Kill oli väga hea. Liiga vähe olen näinud, et valikute seast tuleks midagi selgelt esile. Mälu pole ka mul suurem asi.
Kaido, teadsin et unustasin midagi olulist - aasta soundtrack ahjaa veel seda, et seriaaliga oleks pidanud täpsustama, et ükspuha milline sel aastal jooksnud sari. Sari ei pidanud tingimata algama sellel aastal.
Soprano wrote:ahjaa veel seda, et seriaaliga oleks pidanud täpsustama, et ükspuha milline sel aastal jooksnud sari. Sari ei pidanud tingimata algama sellel aastal.
Darn, seda oleks pidanud küll, jah, kohe täpsustama.