Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- goldenbear
- Teadmata kadunud

The Man With the Golden Gun
Tekkis tahtmine vaadata midagi vanemat (jälle) ja valisin selle, sest see on minu lemmik Bondi-film, mille peaosas Roger Moore. Muud halba öelda polegi, kui et need kohutavalt võltsid kaklusstseenid nii selles, kui ka vanemates ning isegi ka T. Daltoni Bondi-filmides, riivavad lihtsalt kohutavalt silma. Aga pole viga, eks nad siis ~30 aastat tagasi olid sobivad.
7/10
//edit:
Tango & Cash
Üks oma aja ägedamaid action-filme kindlasti. Peaosas head näitlejad ja peategelaste omavahelised dialoogid lisasid filmi päris palju naerukohti.
Kahju, et tänapäeval enam selliseid ei tehta.
8/10
Tekkis tahtmine vaadata midagi vanemat (jälle) ja valisin selle, sest see on minu lemmik Bondi-film, mille peaosas Roger Moore. Muud halba öelda polegi, kui et need kohutavalt võltsid kaklusstseenid nii selles, kui ka vanemates ning isegi ka T. Daltoni Bondi-filmides, riivavad lihtsalt kohutavalt silma. Aga pole viga, eks nad siis ~30 aastat tagasi olid sobivad.
7/10
//edit:
Tango & Cash
Üks oma aja ägedamaid action-filme kindlasti. Peaosas head näitlejad ja peategelaste omavahelised dialoogid lisasid filmi päris palju naerukohti.
Kahju, et tänapäeval enam selliseid ei tehta.
8/10
Jah. Nii väha kui Kieferit Telefonisaapas näidati, oli ta väga hea. PS! Cage oli ikka väga hea The Rock'is. See oli periood kus Nicil tulid super actionfilmid järjest välja.goldenbear wrote:Phone Boot-Väga kaasahaarvav film ja hea on see,et see on üpriski lühike...Minu arust üks Farrelli parimaid rolle.Meeldis väga ka snaiperit mänginud Kiefer Sutherland.Lõpp oli väga hea.
8/10
- Cagefactor
- Bond, James Bond

- LiveForThis
- Ristiisa

Harry Potter and the Sorcerers Stone 7,5/10
Ei noh, täiuslik jõulufilm. Veidi lastekas minu maitsele, aga kui esimest korda nägin, siis meeldis väga. Nüüd meeldivad viimased osad märksa rohkem, aga siiski suurepärane osa.
Ei noh, täiuslik jõulufilm. Veidi lastekas minu maitsele, aga kui esimest korda nägin, siis meeldis väga. Nüüd meeldivad viimased osad märksa rohkem, aga siiski suurepärane osa.
Last edited by LiveForThis on 27. December 2008, 14:55, edited 1 time in total.
Lords of Dogtown
Parim tõestisündinud loo põhjal tehtud film, mida ma näinud olen. Ekstreemspordiarmastajatele on sellist sorti film must see, ülejäänutel soovitan ka vaadata.
They came from nothing to change everything.
Väga tugev 7/10.
Donnie Darko
Üks võimsama stooriga filme, mida näinud olen. Mõistan miks see paljudele meeldib. Mulle meeldis ka.
8/10
Parim tõestisündinud loo põhjal tehtud film, mida ma näinud olen. Ekstreemspordiarmastajatele on sellist sorti film must see, ülejäänutel soovitan ka vaadata.
They came from nothing to change everything.
Väga tugev 7/10.
Donnie Darko
Üks võimsama stooriga filme, mida näinud olen. Mõistan miks see paljudele meeldib. Mulle meeldis ka.
8/10