No pagan. Internetiga miskid probleemid vahepeal. Ja televisioon ei paku ka midagi enamat, kui too Saksa kommertskräpp "Schulmädchen" ehk "Kuumad beibed". Peaks magama minema? Nõup. Mitte veel. :wink:
Ma muide ärkasin u. 10 min tagasi. Magama läksin kuskil hommikul kell 9. Enne seda vaatasin kaks filmi. Unegraafik on juba mitu kuud suht p.... aga ei kurda. Järgmine kord üritan õigel kellaajal siia lällama tulla.
Klassika tõepoolest Aga mulle küll ei mõjunud, paigaldasin kella kaheni parketti. Siis vaatasin umbes kolmeni veel ühte tööd üle. Suht praegu ärkasin alles. Kella kuue paiku hommikul oleks võinud mu voodi kõrval vist ka plekivabriku plahvatuse meloodiaid mängida, ilma et see mõju avaldanud oleks.
Ralf wrote:Suviti kipun kl. 05-06 ööseni üleval olema. Ei tea, miks. Siia teemasse hakkame postitama kl 00:00 - 06:00
HOLY SHIT!
Mida? Ma olen ka kella 6-ni väga tihti üleval, jumala lebo ju..
kuna keegi reeglitest kinni ei pea, postitan ka siia veidi valel kellaajal, aga tahan seda öelda, et mul jääb päris tihti (suvel veel rohkem) öö üldse vahele, aga see ei ole hommikuni arvutis passimise pärast, vaid rohkem ringi lällamise. aga ma olengi selline ööinimene, ööst saan inspiratsiooni kah.