Videokogu
Moderator: Meeskond
Mhmh... ise hakkasin seda vaatama ajal, mil oli väga kiire, mingil kooliasjal oli tähtaeg kukkumas. Mõtlesin, et kahe tunni asemel saan väärt meelelahutuse vaid tunniga kätte. Ei läinud päris planeeritult... pigem vaatasin kolm osa jutti ja õppisin unetundide arvelt 
Varsti paistab, kuidas "suure teema" nihutamine mõjub. Igal hooajal on erinev fookus, nagu aru saanud olen.
Ja täitsa teemasse... (vähemalt Kristiine) Laseringis on Gladiatori 3disc ainult 199, ehk jõuab see nädal linna.
Varsti paistab, kuidas "suure teema" nihutamine mõjub. Igal hooajal on erinev fookus, nagu aru saanud olen.
Ja täitsa teemasse... (vähemalt Kristiine) Laseringis on Gladiatori 3disc ainult 199, ehk jõuab see nädal linna.
Seda Wire sarja peaks äkki isegi vaatama. Karmilt hea hinde saanud.
Igatahes täiendasin kogu pisut, aegamööda peaksid hakkama nüüd kohale tilkuma:
Bill Cosby: Himself (Amazon.com)
Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy - Live From Bakersfield (Amazon.com)
John Pinette: I'm Starvin'! (Amazon.com)
Michael Mittermeier - Safari (Ultimate Survival Edition 3DVDs) (Amazon.de)
Eckart von Hirschhausen - Glücksbringer Live (2 DVDs) (Amazon.de)
Umbilical Brothers - Speedmouse (eBay - Austraalia)
Umbilical Brotehrs - Don't Explain (eBay - Austraalia)
Saksamaalt sai eBay kaudu ka kaks CD-d tellitud ja üks kassett jõudis juba varem kohale.
http://cochrane.planet.ee/STANDUP/ - kogu siin ja hetkel muidugi veel väga alguse asi.
Igatahes täiendasin kogu pisut, aegamööda peaksid hakkama nüüd kohale tilkuma:
Bill Cosby: Himself (Amazon.com)
Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy - Live From Bakersfield (Amazon.com)
John Pinette: I'm Starvin'! (Amazon.com)
Michael Mittermeier - Safari (Ultimate Survival Edition 3DVDs) (Amazon.de)
Eckart von Hirschhausen - Glücksbringer Live (2 DVDs) (Amazon.de)
Umbilical Brothers - Speedmouse (eBay - Austraalia)
Umbilical Brotehrs - Don't Explain (eBay - Austraalia)
Saksamaalt sai eBay kaudu ka kaks CD-d tellitud ja üks kassett jõudis juba varem kohale.
http://cochrane.planet.ee/STANDUP/ - kogu siin ja hetkel muidugi veel väga alguse asi.
- lostinthemist
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
AvP_75 wrote:Oh, ma armastan Rahva Raamatu filmiosakonda.
Ma lausa võpatasin, kui nägin riiulil "The Thing" ja hind oli kõigest 119 kr, ja väga-väga mõnus ports lisasid. Olen seda otsinud päris kaua ja mõnda aega oli plaan seda internetist tellida.
Slip-case karbiga eriväljaanne?
Tegelikult peaks uurima, kas äkki saab Saksamaal mõistliku hinnaga inglise keelses karbis DVD-sid tellida.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
fuckmesideways, tõesti noh. edaspidi ostan boxe ainult GB pakkumistena
Ma sattusin sinna Slashfilmi reklaamilt, ei uurinud kas on päevadiil. Ikkagi, vaadata tahaks ju paljut ja nähtavasti tasub ootamine ennast ära. Ühel hetkel ikka pakkutakse midagi piisavalt absurdselt odava hinnaga. Ma oleks vähemalt mitu asja paar nädalat hiljem palju odavamalt tellida. Rohkem kannatlikkust siis edaspidiseks. 
GB=Gold Box... amazonis 24h kehtiv superale. Kahjuks ainult .com's ja mitte co.uk's.
GB=Gold Box... amazonis 24h kehtiv superale. Kahjuks ainult .com's ja mitte co.uk's.
Last edited by Jolt on 21. December 2008, 20:01, edited 1 time in total.
- goldenbear
- Teadmata kadunud