Ma olen legend
Moderator: Meeskond
- goldenbear
- Teadmata kadunud

Üpris hea film, vaatasin seda oma poolteist aastat tagasi ja mäletan et kui kinost välja tulin siis olin veits pettund sest ei saanud kõigest väga hästi aru, vb jäi liiga lühikeseks naq eespool mainitud.
Aga respect Will Smith``ile et suutis pea üksipäini filmis tegevust ja huvi üleval hoida.
7/10
Aga respect Will Smith``ile et suutis pea üksipäini filmis tegevust ja huvi üleval hoida.
7/10
Andes ajale elu, anname elule aega.
Will Smith on jah üsna sümpaatne näitleja ja ilmselt tema päästiski filmi minu jaoks. Treilerit nähes lootsin midagi üllatavamat või eepilisemat. Sisu oli iseenesest hea, aga naise ja lapse tulek rikkus asja ära. Nojah, see film lõppes minu jaoks kuidagi järsku ja oleks tahtnud veel mingit vihjet saada selle kohta, mis edasi toimuma hakkab.
7/10
7/10
"There's nothing a nice cup of hot coffee can't fix." - Piret
Kitsede tagajamise stseen oli väga Jumanjilik.
Tundus nagu stsenaristid oleksid filmi ajaliselt omavahel ära jaotanud. Üks kirjutab pool tundi, siis teine pool tundi jne.
Ootasin rohkem midagi 'Signs' meets 'Moon' meets '28 Days Later' stiilis.
Nevill'i ja Sam'i argipäevi oleks võinud rohkem näidata. Flashbackid iga päeva lõppedes sulandusid filmi hästi sisse.
See, et viirus inimesed CGI'ks tegi... ei olnud väga meeltmööda.
Kokkuvõttes oli piisavalt pinget ja põnevust. Eellugu ei taha, kuid järg pakuks huvi küll.
Kas see mitte subclubi aasta film 2007, 2008 vms ei olnud?
7/10
Zinera, endiselt 10/10?
Tundus nagu stsenaristid oleksid filmi ajaliselt omavahel ära jaotanud. Üks kirjutab pool tundi, siis teine pool tundi jne.
Ootasin rohkem midagi 'Signs' meets 'Moon' meets '28 Days Later' stiilis.
Nevill'i ja Sam'i argipäevi oleks võinud rohkem näidata. Flashbackid iga päeva lõppedes sulandusid filmi hästi sisse.
See, et viirus inimesed CGI'ks tegi... ei olnud väga meeltmööda.
Kokkuvõttes oli piisavalt pinget ja põnevust. Eellugu ei taha, kuid järg pakuks huvi küll.
Kas see mitte subclubi aasta film 2007, 2008 vms ei olnud?
7/10
Zinera, endiselt 10/10?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Re: Ma olen legend
6/10
Minu jaoks oli filmi parimaks osaks ilus üksildane keskkond.
Operaator oli kohati väga tasemel. Ja neeger tegi ka väga meeldiva rolli.
Järjestasin oma lemmikud plaanid "paberile".
https://www.youtube.com/watch?v=ZA2uozbtAiQ
Minu jaoks oli filmi parimaks osaks ilus üksildane keskkond.
Operaator oli kohati väga tasemel. Ja neeger tegi ka väga meeldiva rolli.
Järjestasin oma lemmikud plaanid "paberile".
https://www.youtube.com/watch?v=ZA2uozbtAiQ
Last edited by RockabillySarin on 30. May 2014, 17:43, edited 1 time in total.
RockabillySarin
60000
60000
Wikipediast:
Francis Lawrence said in late 2008 that there would be a prequel and that Will Smith would be reprising his role. He stated that the film would reveal what happens to Neville before the infected take over New York. D. B. Weiss was recruited to write the script, while Lawrence would direct "if we figure out the story". Smith stated the film would have Neville and his team going from New York City to Washington, D.C. and back again, as they made their last stand.[70] The film would again explore the premise of what it's like to be alone, as Lawrence explained, "... the tough thing is, how do we do that again and in a different way?"[71]
On May 3, 2011, Francis Lawrence stated that, so far as it involved him, the prequel was dead, with Lawrence stating,"I don't think that's ever going to happen."[72]
In 2012, Warner Brothers announced that deals had been made to produce "another installment" (not the rumored prequel), with the intention of having Will Smith reprise his role.
- LynxHunter789
- Batman alustab

Miu jaoks on tegu ühe parima filmiga. Meeldivad mulle sellised müstilised filmid nagu I am legend seda oli. Oleks võinud rohkem nende igapäeva elu hiiglaslikus New Yorkis näidata. Need infected tüübid olid alguses isegi päris hirmsad
, aga hiljem kui rohkem hakati neid näitama, ei tekkinud enam seda hirmutunnet. Üks asi, mis mind veel painab, on:
Koera stseen oli üks kurvemaid stseene üldse, mida ma näinud olen.
Hindeks 9/10. Keegi midagi järje kohta teab? Alguses oli nagu neid jutte, aga nüüd pole juba 2 aastat midagi kuulda olnud. Või kauemgi.
Spoiler :
Spoiler :
Koera stseen oli üks kurvemaid stseene üldse, mida ma näinud olen.
Hindeks 9/10. Keegi midagi järje kohta teab? Alguses oli nagu neid jutte, aga nüüd pole juba 2 aastat midagi kuulda olnud. Või kauemgi.
You'll always remember this as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow.
LynxHunter789 wrote:.Spoiler :
Vaata asju teise perspektiiviga.
1. No seda punkti saab võtta nii ja naa. Ühtepidi võib öelda, et tõesti oli tegemist lihtsalt halvasti välja kukkunud stseeniga. Teistpidi võib väita, et ta võttis viimasel hetkel ja viimases hädas oma jõu kokku. Toome näiteks olukorra, kus sa jooksed. Kui sa teed trenni, siis sa väga ei pinguta jooksuga. Aga kui keegi ajab sind kurikaga taga, siis annad jalgadele jalgadele valu nii palju kui võimalik. : D
2.
Spoiler :
- LynxHunter789
- Batman alustab

Spoiler :
You'll always remember this as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow.