Tikutops wrote:Perfume: The Story of a Murderer 10/10
10/10? Nii hea kohe? Ma panin 7/10.
Ise vaatasin eile õhtul "Rear Window"-d. Ei olnud nii suurepärane kui loota julgesin. Arvasin, et tegu on tõeliselt närvesööva thrilleriga, aga oli pigem passiivne. Kaugvaatlusega erilist pinget ei taga.
Kõige rohkem optimismi täis komöödia, mida kunagi näinud olen. Ääretult positiivne film. Sally Hawkins teeb super head tööd. Oscari nominatsioon on vägagi tõenäoline.
Death race- 7/10 kuradi palju küsimusi jäi. Kuidas ta enda lapse kätte sai, kui ta vanglast põgenenud oli näiteks? Varastas? Muidu autod, surmasõidud , point oli hea!
What happens in Vegas. Vaatasin teist korda. Niii ülepingutatud tundus teisel korral ja näitlemine oli puhas pask. A no tegelt nunnu oli samas küll :D 4/10
Madagascar 2 Pole eriline multika sõber ( v.a Wall-E, mis on mu lemmikfiilm ka ühtlasi), aga vaatasin ära ja meeldis. ja igakord kui kaelkirjak rääkis, oli mul silmeees David Schwimmeri nägu. 8/10
Mulle meeldis vähem, kui arvasin. Minevikus loetud raamatust olid meeles vaid põhiteemad ja seepärast oli elav pilt üsna kena vaadata. Aga, külmaks jättis kuidagi, et midagi jäi puudu millestki, kuigi kõike nagu oli - muusika sobis hästi, minu maitse järgi. Korralik 8, kümnest muidugi.