Sõelapõhjaks

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Sõelapõhjaks

Post by Kaido »

Sõelapõhjaks
Shoot 'Em Up

Mr. Smith (Clive Owen) on depressiivne ja kummaline kuju, kes ühel hetkel leiab end koos ootamatu liitlasega (Monica Bellucci) kaitsmas vastsündinud beebit sihikindla palgamõrvari (Paul Giamatti) ja selle arvukate kaaslaste eest.

Täielikku tutvustust loe siit.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Aa, nägin selle treilerit, tõotab tulla huvitav ja kaasahaarav, arvan, et lähen vaatama...
ImageImageImage
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Meeletu action, mida kindlasti tuleks vaadata just kinos. Õnneks ei võta ennast liiga tõsiselt, nii et täiesti nauditav on vaadata. Soovitaks peamiselt märulisõpradele, sest teistele ei pruugi see eriti midagi pakkuda.
ramones13
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by ramones13 »

Actionit jah palju ja mulle meelepärane muusika ka. Väga põnev vaadata!
Mophuk
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Mophuk »

Käisin seda kinos vaatamas. Ma pole üle tüki aja hullemat saasta näinud kui see film. Haledad eriefektid...mõttetu action ja sisutu film! Peale filmi lõppu tekkis kahetsustunne, et mina üks nende seast olen, kes sellise lolli filmi kassat täiendab.

Üllatav on ka fakt et film on top 10 seas teisel kohal. Tõeliselt masendav!
Ralf
love <3

Post by Ralf »

See on just selline film, et mine kinno, lase end lõdvaks ja naudi (vähemalt meeste puhul). Poolteist tundi ajuvaba ja lõppematut actionit, kus lugu ja kõik muu on teisejärguline. Muidu nautisin täiel rinnal, kuid mind natuke torkis see, et kõik verised kohad olid digitaalsed. :$
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

ega 1.20 actionit halba ei tee :D
ramones13
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by ramones13 »

sihukest asja ongi just vahel mõnus vaadata ega ta ei olegi mingi sihuke nh kuida öelda nüüd et väärtfilm nt
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Shotgun »

Vaatasin ka ära. Ega tegevust ja möllu jätkus algusest lõpuni. Huumoriga ei oldud ka kokku hoitud, nähtavasti ka porgandiga.. Vahelduseks väga hea! (8/10)
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Väga hea film :)) Eriti hea oli rohke action (Y) .Soovitan vaadata, neil, kes pole veel vaadanud... :D Esimene hea film Clive Owen'i poolt minu arust. Laskmine ja action, oi jummal kus mulle see film alles meeldib :irw:

8/10
Last edited by Rain on 06. February 2009, 21:06, edited 1 time in total.
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Cochrane »

Pöörane märul, mis ei püüa olla mitte midagi muud kui just seda. Igati vaadatav teos sellele, kes hindab stiilset ja ebarealistlikku tulevahetust ja ei oota, et filmis oleks sisu arendavaid stseene rohkem kui kuulirahet. Kui aga juba Die Hard või mõni muu sarnane märul su jaoks liig oli, siis hoia parem eemale.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Oo jaa, Shoot em up oli eriti lõbus, stiilne ja nauditav märul.
Otsast lõpuni kiiret ja tõhusat actionit leidlikult läbimõelduna.
Muidugi ei tasu otsida siit midagi loogilist, aga action-meelelahutusena töötab vägagi hästi.
Nii saabki lihtsalt istuda ja nautida puhast meelelahutust omas parimas vormis.
Ja mis kõige tähtsam-asi ei läinud käest ära st. ei läinud labaseks ega mõttetuks.

Annaks 8/10, sest niivõrd raju actioni ja dialoogiga vürtsitatud filmi iga päev ei näe.
Wanted(8,5/10) oli märksa parem, sest oma korralik sisu oli olemas.
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Good movie. Juba esimesed kaadrid (nahkmantlis macho sööb öisel tänaval pingil porgandit), näitasid, et tuleb lõbus film :)
Ma arvan, et need ülepingutatud action stseenid olid vägagi taotluslikud. Tundus, et terve film oligi tehtud irooniaga ja mõeldud selleks, et anda Die Hardidele ja Rambodele mõista, milleni see arutu action viib. Shoot´em Up näitab, et pole mõtet action filmile vägisi mingit keerulist stoorit juurde pressima hakata, saab ka ilma...

9/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

9/10
Mõni aeg tagasi ostsin ka DVD.
CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

Mulle meeldivad need vanad Hongkongi martial arts filmid mille kogu mõte on "võitlustantsude" näitamine ning lool endal pole muud otstarvet kui uue "tantsu" võimaldamine. "Shoot 'em Up" on sama žanri modernne inkarnatsioon.
Jabur peategelane, jabur abiline, jabur põhjus kogu loo toimumiseks, jaburad lahendused mida silma pilgutamata välja pakutakse. Ainus mittejabur detail on Giamatti kehastatud kurikael kes päris mitmel korral jättis mulje nagu pärineks ta mõnest "tõsisemast" märulifilmist ja reageeris ka vastavalt ("this is sick! what kind of sick motherf***er does this?!").
Igava õhtu kui telekas midagi ei tule ja kuskile välja ei viitsi minna täiteks koola/õlle/pizza kõrvale sobib nagu rusikas silmaauku. 7/10
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
Post Reply