Võrratult hea film. Seni nähtud Tarantino filmidest parim (Pulp Fiction on veel nägemata). Võitlustseenid olid väga võimsad ja see, kuidas verd pritsis ohtralt, oli üsna šokeeriv, samas ka fun. Dialoogid olid üsna head ja kohati ka päris kavalaid kilde täis. Uma Thurman oli oma rollis päris hea ja tõstis minu arvamust tema kohta. Soundtrack oli ka ülimalt hea ja esmakordsel vaatamisel jäi kohe väga hästi meelde stseen, kus Crazy 88 tiim stiilselt ja võimsalt oma tuppa jalutas. Muusika selle stseeni ajal on väga hea. http://www.youtube.com/watch?v=XKLeCjySMi8
Tüüp, kui su hinnang Beverly Hills Chihuahua'le oli 7 ja Kill Bill vol. 1'le on 8, siis peab sul tõesti maailma kõige eksponentsiaalsem hindamisskaala olema. Sir I salute you for that... or rather not.
Jolt wrote:Tüüp, kui su hinnang Beverly Hills Chihuahua'le oli 7 ja Kill Bill vol. 1'le on 8, siis peab sul tõesti maailma kõige eksponentsiaalsem hindamisskaala olema. Sir I salute you for that... or rather not.
Ära unusta, et Beverly Hillsi Chiuaua sai talt kokku 7 ja 10, nii, et kokku on selle filmi hinde poole palli võrra kõrgem kui Kill Billi esimese osa hinnang tema poolt..
Aga hindamine ongi küllaltki subjektiivne. Ma panin ju "Batman Begins"-ile 10/10, kuna ma olin varasemalt filmi alahinnanud ja sain aru, kuivõrd hea Batmaniga tegu oli ning "The Dark Knightile" 7/10, aga lõppkokkuvõttes eelistan ma TDK-d.