Body of Lies / Valede rägastik

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ega teatud filmidega ongi nii, et eestikeelne pealkiri on jube kole, kuid midagi muud pole teha, sest tänu keeleinspektsioonile ei tohi pealkirja ingliskeelseks jätta enamasti..
Eestlane
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Eestlane »

esimesed screening'ud on toimunud ning olen küll vaid häid sõnu filmi kohta kuulnud. paar kriitikute arvustustki on läbi loetud (üksikud, mis ilmunud on) ning filmi on igati kiidetud! ootan suure huviga! kindlasti üks aasta parimaid filme!

Image
Image
Image
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Priit wrote:Kes on Ridley Scott?

Image

Ma ei tea ikka, millest see film räägib! Scott, õpi oma informatiivsed trailerid selgeks! :|
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Film nähtud ning pean ütlema, et olen pigem positiivselt üllatunud. Tõesti, väga hea film on. Noh, mitte küll Scotti parim (miski ei ületa Gladiaatorit!), kuid ometi suurepärane. Eks see ole poliitiline triller nagu poliitiline triller ikka. Küllaltki sügavamõtteline film, nii et nagu Crowe kord ütles, pole ime, et see ameeriklastele eriti peale ei lähe. Kuigi film ei püüa absoluutselt mingit poliitilist avaldust teha, nii et kõik on okei. Mulle meeldis.
Osatäitmiste kohta on ka vaid head öelda. Kuigi DiCaprio elab ikka teatud mõttes oma varasemate rollide varjus ning originaalsusest jääb mingil määral puudu. Crowe kohta on samuti tulnud kahepoolseid arvamusi. Mina olen arvamusel, et Crowe, vaatamata on piiratud ekraaniajale, andis filmile oma esitusega vajalikku vürtsi (ning mitmeidki meeldejäävaid tsitaate). Tubli! Ära tasub märkida ka Mark Strongi hea esitus!
Järgmisel nädalal püüan ka Eestis kinos "Valede rägastikku" vaatamas käia.:)
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Näha tahaks raudselt, kuid ootan seda pigem Kosmose esimesse saali...
ImageImageImage
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Ma küll kindlasti soovitaks kõigil, kes vähegi kinos ikka käivad, seda vaatamas käia. Üks äärmiselt alahinnatud film, mis on tegelikult väga hästi tehtud.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Hea Aasta wrote:Ma küll kindlasti soovitaks kõigil, kes vähegi kinos ikka käivad, seda vaatamas käia. Üks äärmiselt alahinnatud film, mis on tegelikult väga hästi tehtud.

O RLY?

Image
Post Reply