Olin enne pool raamatut läbi lugenud ning siis läksin kinno. Viimase aja parim film. Kõige meeldejäävam oli see, kui Edward esmakordselt Bella selga võttis ja metsas jooksis. Mul oli küll kogu aeg pinge õhus, film lõppes nii ruttu. 10/10
Käisin kah lõpuks vaatamas ära. Film oli minuarust super Võibolla oleks võinud teha midagi selle kiirjooksmisega kui Edwardil Bella seljas oli, see jäi natuke häirima. Ja tõsiselt häiris teismelist naermine, mille järgi võis otsustada, et vaataks mingisugust väganaljakat Komöödiat. Naerdi iga pisema asja üle, mis minuarust polnud üldse naljakas. Kuid ikka 10/10
Last edited by uussaabas0 on 30. May 2009, 17:24, edited 1 time in total.
parim film minuarust ! , raamat on ka päris hea . kas videviku dvd on ka juba müügil ? , ma tean , et videviku järg : "noorkuu" raamat on juba väljas , ja see on mul endal ka olemas . palun vastake ;) .
Ära seleta Soprano. DVD tuleb välja umbes 3-4 kuu pärast peale filmi esilinastust, kuigi Eestis või asi natukene kauem aega võtta. New Moon filmina on märgitud järgmisse aastasse, aga need arvud võivad muutuda...
Ära seleta Soprano. DVD tuleb välja umbes 3-4 kuu pärast peale filmi esilinastust, kuigi Eestis või asi natukene kauem aega võtta. New Moon filmina on märgitud järgmisse aastasse, aga need arvud võivad muutuda...
Videvikule jah vast tuleb, kuid ega iga film, mis kinos linastub, DVDle tule..