Mulle tema aktsent "Con Airis" kohe üldse ei meeldinud, aga tõsi, Malkovich oli lihtsalt parim. Ja muidugi Steve Buscemi.
"Define irony: a bunch of idiots dancing around on a plane to a song made famous by a band that died in a plane crash."
Cage on iseenesest väga hea näitleja ja "Ghost Rideri" või "The Wicker Mani" (puhas kuld) põhjal ei saa teda veel kohe maha kanda. Kes on näinud "Adaptionit" või "Matchstick Meni" või kasvõi "The Weather Mani" teab, millest ma räägin.
pean ausalt tunnistama, et minu silmade ette pole palju ta filme jäänud. ainult mõned üksikud.. aga need mida ma olen näinud on mulle väga sügava mulje jätnud. igati asjalik ja huvitav näitleja... kuigi alguses olid mingis mõttes eelarvamused. meeldib
Nicolas Cage samuti üks parimaid näitlejaid hetkel. Teinud väga palju erinevaid ja põnevaid rolle. Kohe näha, et ei karda väljkutset ja teeb kõike maksimumi peale.
amityville wrote:Nicolas Cage samuti üks parimaid näitlejaid hetkel. Teinud väga palju erinevaid ja põnevaid rolle. Kohe näha, et ei karda väljkutset ja teeb kõike maksimumi peale.
most def
Bangkok Dangerous National Treasure 2 Next Ghost Rider The Wicker Man