Anthony Hopkins
Moderator: Meeskond
Anthony Hopkins
Anthony Hopkins
Anthony Hopkins on terve elu olnud väga aeglane õppija. Pikki aastaid tegutses ta teatris ning kinomaailm tunneb teda laiemas ulatuses vaid vanas eas. Enda esimesed väiksemad kinorollid tegi ta kuuekümnendate keskpaigas - seitsmekümnendatel mängis valdavalt teles.
Anthony Hopkinsist hakati tõsiselt rääkima alles üheksakümnendate algul. Tema hiilgav osatäitmine ühes aegade parimas ning edukamas õudusfilmis "Voonakese vaikimine" tõi Hopkinsile meespeaosa Oscari (lisaks võitis film veel parima linateose, naispeaosa, stsenaariumi ja lavastaja Oscari!) tõstis ta superstaaride hulka. Järgnevate aastate jooksul kandideeris Hopkins veel kolm korda Akadeemia auhinnale, kuid siiani pole sellele ühele lisa tulnud. Tänapäeva Hollywoodis on Hopkins üks enim-makstud näitlejaid, teenides ühe filmi eest umbes 20 miljonit dollarit.
Terviklikku tutvustust loe siit.
Anthony Hopkins on terve elu olnud väga aeglane õppija. Pikki aastaid tegutses ta teatris ning kinomaailm tunneb teda laiemas ulatuses vaid vanas eas. Enda esimesed väiksemad kinorollid tegi ta kuuekümnendate keskpaigas - seitsmekümnendatel mängis valdavalt teles.
Anthony Hopkinsist hakati tõsiselt rääkima alles üheksakümnendate algul. Tema hiilgav osatäitmine ühes aegade parimas ning edukamas õudusfilmis "Voonakese vaikimine" tõi Hopkinsile meespeaosa Oscari (lisaks võitis film veel parima linateose, naispeaosa, stsenaariumi ja lavastaja Oscari!) tõstis ta superstaaride hulka. Järgnevate aastate jooksul kandideeris Hopkins veel kolm korda Akadeemia auhinnale, kuid siiani pole sellele ühele lisa tulnud. Tänapäeva Hollywoodis on Hopkins üks enim-makstud näitlejaid, teenides ühe filmi eest umbes 20 miljonit dollarit.
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Tyrkiis wrote:Hopkins sai hiljuti elutöö kuldgloobuse. Vot selle oli ta tõesti ära teeninud. "Hannibal", "Voonakeste vaikimine" ja "Punane draakon" on ühed tema parimatest rollidest(jah ma tean, ma olen Lecteri-austaja). Tubli mees on!
Õige, minu arust oli ta juba amma ammu seda väärt, pärast Hannibali triloogiat ja muid häid filme.

-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Ma samuti arvasin, et on vanem. Aga tõeline vanameister, olen samuti tema mängitud Lecteri austaja ja jumal tänatud, et Brian Cox sellest rollist "Voonakeste vaikimises" ära ütles. Oma Kuldgloobuse on ta igati ära teeninud. Filmis "Viimane piir" oli ta ka hea. Ãks mu lemmiknäitlejaid, tuleb veel sel aastal kurikuulsa inimsööjana tagasi filmis "Young Hannibal: Behind the Mask", tehes küll ainult häält, aga just see tal Lecteri juures õnnestuski, Hannibali hääl. Tulgu talle veel palju häid filmirolle, temasugune suurkuju väärib neid!