Suurepärane! Mitte liiga palju häid filme, et ei jõuaks ära vaadatagi, aga piisavalt tuntud headust + avastamisrõõmu nii et iga päev saaks paar filmi vaadata.
Ma usun loodan, et järgmisel aastal on parem. Järgmisel aastal ju Tallinna Cinamon ka valmis ning PÖFF-il on aastani 2014 juba lepingud sõlmitud. Ikkagi 9 kvaliteetset saali rohkem kui tänavu. Mitu tänapäevast saali neil sel aastal Tallinnas kasutada on? Limonaadikino üks-kaks saali?
eerik wrote:Mitu tänapäevast saali neil sel aastal Tallinnas kasutada on? Limonaadikino üks-kaks saali?
Ainult Saal 2 ja sealgi on nii vähesed filmid. Minu valitud filmid on suurem osa kõik Kosmoses. Esimest korda kaen ka Vene Teatrit ja Kumu auditoorumit.
Sõpruses on ka korralik saal. Ehk siis kokku 2 heal tasemel kohta koos Plaza saal 2-ga. Pole hullu, saab ka Kosmoses vaadatud. Seal peaks Eesti suurim ekraan olema kui ma ei eksi.
rauls wrote:Sõpruses on ka korralik saal. Ehk siis kokku 2 heal tasemel kohta koos Plaza saal 2-ga. Pole hullu, saab ka Kosmoses vaadatud. Seal peaks Eesti suurim ekraan olema kui ma ei eksi.
Sa ei eksi. Sõpruse saal on aga iga normaalse vaataja jaoks liiga flat..
rauls wrote:Sõpruses on ka korralik saal. Ehk siis kokku 2 heal tasemel kohta koos Plaza saal 2-ga. Pole hullu, saab ka Kosmoses vaadatud. Seal peaks Eesti suurim ekraan olema kui ma ei eksi.
Sa ei eksi. Sõpruse saal on aga iga normaalse vaataja jaoks liiga flat..
Tegelt jah. Kuna PÖFFi ajal kuvatakse eestikeelsed subtiitrid tavaliselt ekraani all olevale linale, siis võib tekkida probleeme nende korraliku nägemisega. Muidugi Plaza saalides seda probleemi ei esine. Sealne saal 2 on ise sisuliselt ideaalne filmide vaatamiseks. Toolid on väga mugavad ning sinu ees võib kasvõi 210 cm pikk tüüp istuda ja sa näed ikkagi normaalselt.
[quote="rauls]Muidugi Plaza saalides seda probleemi ei esine. Sealne saal 2 on ise sisuliselt ideaalne filmide vaatamiseks. Toolid on väga mugavad ning sinu ees võib kasvõi 210 cm pikk tüüp istuda ja sa näed ikkagi normaalselt.[/quote]
Õigus. See ongi suht lahe, et olen käinud päris mitmes teises kinos, kuid ühelgi neist ei ole nii head saalikujundust, kui seda on Plazas..