Forza wrote:Ärge nüüd kritiseerige, kuid ma nõustun Weirodga, mullegi ei paku PÖFF huvi. Olen uurinud nende filmide kohta, mis seal tavaliselt on ja lihtsalt ei meeldi...
Hülss wrote:Lat den rätte komma in Reede, 28. november 19:30
Miks ma seda piletilevi listis ei näe Ostab keegi netist pileteid ja näeb seda? Üldse jama, et netis ise kohti ei saa valida. Ainult pakub, tavaliselt 8. ritta...
Mul oli ka täna jama piletite ostmisega, mitte küll netist. Nimelt, käisin Sotckmanni Piletilevis pileteid ostmas. Valisin 21-le seansile enda jaoks sisuliselt parimad kohad välja. Aga kurat printer otsustas pärast 3. piletit ülejäänusid mitte välja trükkida. Homme lähen uuele katsele.
Hülss wrote:Lat den rätte komma in Reede, 28. november 19:30
Miks ma seda piletilevi listis ei näe Ostab keegi netist pileteid ja näeb seda? Üldse jama, et netis ise kohti ei saa valida. Ainult pakub, tavaliselt 8. ritta...
Netist pole kunagi pileteid ostnud, eelistan näost näkku asjaajamist.
rauls wrote:Mul oli ka täna jama piletite ostmisega, mitte küll netist. Nimelt, käisin Sotckmanni Piletilevis pileteid ostmas. Valisin 21-le seansile enda jaoks sisuliselt parimad kohad välja. Aga kurat printer otsustas pärast 3. piletit ülejäänusid mitte välja trükkida. Homme lähen uuele katsele.
Kui eile Stockmannis tekkisid probleemid, siis täna PÖFFi piletimüügikeskuses Tallinna Viru Keskuses toimis asi nii nagu peab ja olen nüüd õnnelik 21 pileti omanik. Kõik see kokku läks maksma 1250 krooni. Filmid on järgnevad:
* Skin * Külmunud jõgi * Pimedus * Genova * Maailm on suur ja lunastus luurab nurga taga * Maadleja * Moskva, Belgia * Hiljem * O'Horten * Lämbumine * Külm lõuna * Kolm tarka meest * Kärbes * Nälg * Suvetunnid * Lumi * Jumaldamine * Mozarti linn * Koer pureb koera * Tagaajaja * See on vaba maailm
Neist 20 kuuluvad põhiprogrammi. Ainsaks erandiks on Skin, mis linastub "Just Film: Noortefilmid" raames.
Käisin ka eile pileteid ostmas. Ilmselt viimane kord tudengisoodustust saada...
- Let the Right One In - Hea, halb ja kummaline - Pimedus - Mees köiel - Choke - Eliitrühm - Ponyo mäe otsas - Maadleja "Two words... re match" - Kolm tarka mees - Tagaajaja