Brad Pitt
Moderator: Meeskond
Brad Pitt
Brad Pitt
Oklahoma, USA (18.12.1963)
Brad Pitt sündis 1963. aastal Oklahomas, USA's. Tema vanemateks on ema Jane ja isa Bill, kes töötas kohalikus veondusfirmas. Keskkoolis tegi Brad kõvasti sporti ja peale selle lõpetamist suundus ta Missouri ülikooli. Peale ülikooli lõpetamist kolis ta Californiasse. Esimene tõsisem film, kus Brad osa sai oli "Happy Together", mis valmis 1989 aastal. Läbilöögi filmiks peetakse "Intervjuu vampiiriga: vampiiri kroonika" (1994), kus ta mängis koos selliste staaridega nagu Antonio Banderas ja Tom Cruise.
Loe täielikku tutvustust siit
Oklahoma, USA (18.12.1963)
Brad Pitt sündis 1963. aastal Oklahomas, USA's. Tema vanemateks on ema Jane ja isa Bill, kes töötas kohalikus veondusfirmas. Keskkoolis tegi Brad kõvasti sporti ja peale selle lõpetamist suundus ta Missouri ülikooli. Peale ülikooli lõpetamist kolis ta Californiasse. Esimene tõsisem film, kus Brad osa sai oli "Happy Together", mis valmis 1989 aastal. Läbilöögi filmiks peetakse "Intervjuu vampiiriga: vampiiri kroonika" (1994), kus ta mängis koos selliste staaridega nagu Antonio Banderas ja Tom Cruise.
Loe täielikku tutvustust siit
Edvard wrote:crackhead wrote:väga hea näitleja. pole mingi suvaline ilueedi.
parimad rollid on "Sügislegendid" ja "Kaklusklubi"
Täiesti nõus, sellepärast ta teistest Hollywoodi nn suvalistest ilueedidest erinebki et ta on väga andekas ja hea näitleja.
Vale puha! :lol: Viimati tegi ennast blondiks, sest et tast ei räägitud enam! :lol: Sellegi poolest on ta megalt hea näitleja! :roll: Eriti hea on ta ''Intervjuu vampiiriga'' aga Cruisile ta ära ei teind selles. :wink:
Depp on PARIM!:D
-
Mannukas00
- Teadmata kadunud

Jällegi üks näitlejatest, kellele tema välimuse pärast liiga tehakse. See, et ta üks naiste poolt ihaldatuim ja ilusaim on, ei tähenda, et ta näidelda üldse ei oskaks.
Igatahes on Pitt üks mu lemmikumaid näitlejaid. Mulle meeldib, kuidas ta näitleb ja ta on olnud mitmetes heades, arvestavates filmides. Mu jaoks näitleja nagu iga teine. Ei tasu ainult välimuse põhjal kohe mingeid üldistusi teha.
Igatahes on Pitt üks mu lemmikumaid näitlejaid. Mulle meeldib, kuidas ta näitleb ja ta on olnud mitmetes heades, arvestavates filmides. Mu jaoks näitleja nagu iga teine. Ei tasu ainult välimuse põhjal kohe mingeid üldistusi teha.