Tuhande laiba maja
Moderator: Meeskond
Tuhande laiba maja
Tuhande laiba maja
House of 1000 Corpses (2003)
Jerry (Chris Hardwick), Bill (Rainn Wilson), Mary (Jennifer Jostyn) ja Denise (Erin Daniels) sõidavad mööda kõrvalisi maanteid, et koguda materjali tähelepanuta jäänud atraktsioonide kohta. Nad kohtuvad kapten Spauldinguga (Sid Haig), kes jutustab neile legendi dr. Saatanast (Walter Phelan). Dr. Saatana otsingutel satuvad nad majja, kus elab kummaline perekond. Peagi selgub, et selle perekonna põhiliseks hobiks paistavad olema sadistlikud mängud ja tapmised.
Loe täielikku tutvustust siit
House of 1000 Corpses (2003)
Jerry (Chris Hardwick), Bill (Rainn Wilson), Mary (Jennifer Jostyn) ja Denise (Erin Daniels) sõidavad mööda kõrvalisi maanteid, et koguda materjali tähelepanuta jäänud atraktsioonide kohta. Nad kohtuvad kapten Spauldinguga (Sid Haig), kes jutustab neile legendi dr. Saatanast (Walter Phelan). Dr. Saatana otsingutel satuvad nad majja, kus elab kummaline perekond. Peagi selgub, et selle perekonna põhiliseks hobiks paistavad olema sadistlikud mängud ja tapmised.
Loe täielikku tutvustust siit
Last edited by Cochrane on 20. June 2006, 21:46, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Natuke alahinnatud film.
Tegelikult, kui sügavamale "House of 1000 Corpses" atmosfääri piiluda, siis leiab sealt väga nutikaid elemente ja muusika ka muidugi suurepärane. Stoori pole just geniaalne, aga karakterid on küll omapärased ja väga loovad. Film peidas end rohkemat, kui tavalise popkornisõbra ajud võtta suudavad.
5,5/10
Tegelikult, kui sügavamale "House of 1000 Corpses" atmosfääri piiluda, siis leiab sealt väga nutikaid elemente ja muusika ka muidugi suurepärane. Stoori pole just geniaalne, aga karakterid on küll omapärased ja väga loovad. Film peidas end rohkemat, kui tavalise popkornisõbra ajud võtta suudavad.
5,5/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 17:13, edited 1 time in total.
Arvan, et filmi hindavad eelkõige horrorisõbrad, spetsiifilisemalt B-muuvide austajad. Tundub küll suht tavaline slasher, kuid pealtnäha igav film on tegelikult äärmiselt geniaalne ja sadistlikute tegelastega. Terve perekond oli imo väga hästi välja tulnud, hullunud pereisa, nekrofiilist beib. Muidugi filmis on väga palju gore ja nõrga kõhuga inimestele küll seda ei soovita. Ise vaatasin kõike suht rahulikult, olen ka hullemaid filme näinud. Sisu oli tavaline, midagi, mis pole just sellist laadi filmi juures tähtis. Kohati isegi tundus, et film parodeerib B kategooria õudusfilme, eriti hea oli filmi algus koos selle klouniga. Muusikal pole väga viga midagi, täitsa kuulatav. Kaameratöö oli päris hea sellise uustulnuka nagu Rob Zombie kohta.
Geniaalselt sadistlikute tegelastega, mis alustab musta komöödiana ja lõpetab hingematva õudusega. Tugev 6/10, kuna esimese filmi kohta on Rob Zombie küll ennast ületanud. Tubli!
Geniaalselt sadistlikute tegelastega, mis alustab musta komöödiana ja lõpetab hingematva õudusega. Tugev 6/10, kuna esimese filmi kohta on Rob Zombie küll ennast ületanud. Tubli!
There was a HOLE here. It's gone now.
- lostinthemist
- Ristiisa

Pärast vaatamist oli mul raske mõelda, kuidas seda kommenteerida. 
Üldiselt meeldis, kuid ikkagi jäi keskmiseks - selline tunne on, et filmil oleks midagi puudu. Tegelased olid veidike napakad ning perekonnaliikmed olid erilised friigilikud (heas mõttes muidugi).
Teine pool läks mõnusaks kätte, kui hakati piinama jms. Parim koht filmi jooksul oli see nn. "hubane tuba," millest Jigsaw rääkis - see oli tõesti kõhedusttekitav vaatepilt..
Muusika oli samuti hea. Kõige enam naersin kohas, kus pikkade juustega peremees ütleb: "Run, rabbit! Run, rabbit! "
5,5/10
Üldiselt meeldis, kuid ikkagi jäi keskmiseks - selline tunne on, et filmil oleks midagi puudu. Tegelased olid veidike napakad ning perekonnaliikmed olid erilised friigilikud (heas mõttes muidugi).
Muusika oli samuti hea. Kõige enam naersin kohas, kus pikkade juustega peremees ütleb: "Run, rabbit! Run, rabbit! "
5,5/10
alahinnatud film minu arust. õudne ta ei olnud, näitlejatöö jättis ka kohati soovida, aga siiski meeldis see film mulle väga. soundtrack oli väga hea, tegelased naljakad ja sadistlikud. sheri moon mängis minu arust oma rolli päris hästi välja ja silmailu pakkus ka. varsti vaatan ära ka 'The Devil's Rejects'i, sest nii palju, kui ma Rob Zombielt näinud olen (Werewolf Women Of The SS'i trailer ja see film), on kogu aeg mingi kahtlane kiiks ta filmidel juures. ja sellise kiiksuga stuff läheb mulle peale. tore oli ka see, et film polnud šokeerimiseks mõeldud, nagu paljud teosed, mida ma vaatand olen. Seda sai rohkem nautida, kui näiteks 'The Last House on The Left'i, Ilsa filme, 'Cannibal Holocaust'i või mingit muud säärast soga.
loodan, et Zombie suudab ka 'Halloween'i remake'i hea teha, sest 'halloween'i seeria pole üle pika aja korralikku filmi saanud.
Lõpuks mainin ära ka selle, et kuidagi on nii, et need filmid, mida ma enne vaatamist pikalt uurin, on alati head, nagu ka selle filmiga. Hoolimata halbadest arvamustest , mida ma filmi kohta lugesin, arvasin, et ma ei pea pettuma. Ning nii juhtuski. Rob Zombiel on uus austaja.
7/10
loodan, et Zombie suudab ka 'Halloween'i remake'i hea teha, sest 'halloween'i seeria pole üle pika aja korralikku filmi saanud.
Lõpuks mainin ära ka selle, et kuidagi on nii, et need filmid, mida ma enne vaatamist pikalt uurin, on alati head, nagu ka selle filmiga. Hoolimata halbadest arvamustest , mida ma filmi kohta lugesin, arvasin, et ma ei pea pettuma. Ning nii juhtuski. Rob Zombiel on uus austaja.
7/10
Last edited by KiiZ on 15. January 2008, 19:30, edited 1 time in total.