Katastrooffilm
Moderator: Meeskond
Katastrooffilm
Katastrooffilm
Disaster Movie (2008)
"Scary movie", "Epic Movie", "Date movie" ja "Meet the Spartans" autoritelt järjekordne pilafilm, mille teemaks on seekord katastroofid.
Film jälgib ühe seltskonna koomilisi seiklusi ühel saatuslikul ööl. Üritades ohutusse kohta jõuda, tabavad nende linna ja teekonda katastroofilised sündmused ja looduskatastroofid - asteroidid, maavärinad, keeristormid jms - mille peatamiseks peavad nad lahendama seeria müstilisi juhtumisi.
Jäljendatakse näiteks filme "Cloverfield", "Sex and the City","Iron Man", "Indiana Jones", "Hancock", "Hulk", "Speed Racer" ja kuulsusi, näiteks Amy Winehouse'i ja Dr Phili.
Loe täielikku tutvustust siit
Disaster Movie (2008)
"Scary movie", "Epic Movie", "Date movie" ja "Meet the Spartans" autoritelt järjekordne pilafilm, mille teemaks on seekord katastroofid.
Film jälgib ühe seltskonna koomilisi seiklusi ühel saatuslikul ööl. Üritades ohutusse kohta jõuda, tabavad nende linna ja teekonda katastroofilised sündmused ja looduskatastroofid - asteroidid, maavärinad, keeristormid jms - mille peatamiseks peavad nad lahendama seeria müstilisi juhtumisi.
Jäljendatakse näiteks filme "Cloverfield", "Sex and the City","Iron Man", "Indiana Jones", "Hancock", "Hulk", "Speed Racer" ja kuulsusi, näiteks Amy Winehouse'i ja Dr Phili.
Loe täielikku tutvustust siit
- LiveForThis
- Ristiisa

- _eesti999_
- Bond, James Bond

Ma räigelt loodan, et see film kukub igas mõttes läbi. Hetkel tundub ka nii minevat:
IMDb-s: 1.3/10 (4,066 votes) Bottom 100: #1 (kinokülastajatele ei meeldi)
Rottentomatoes-is: 0% (kriitikutele ei meeldi)
Avanädalavahetuse tulu: veidi üle 6 miljoni (inimesed ei vaata)
Aga ma siiski kardan, et suudetakse oma ~25 miljoniline eelarve kuidagi tagasi teenida ning järgmisel aastal on juba kaks uut sitahunnikut valmis.
IMDb-s: 1.3/10 (4,066 votes) Bottom 100: #1 (kinokülastajatele ei meeldi)
Rottentomatoes-is: 0% (kriitikutele ei meeldi)
Avanädalavahetuse tulu: veidi üle 6 miljoni (inimesed ei vaata)
Aga ma siiski kardan, et suudetakse oma ~25 miljoniline eelarve kuidagi tagasi teenida ning järgmisel aastal on juba kaks uut sitahunnikut valmis.
- Cagefactor
- Bond, James Bond

eerik wrote:Aga ma siiski kardan, et suudetakse oma ~25 miljoniline eelarve kuidagi tagasi teenida ning järgmisel aastal on juba kaks uut sitahunnikut valmis.
Aga miks sa seda kardad? Tahes-tahtmata valmib ka ju halbu filme. Seda enam, kui sa tead juba ette, et film on halb, siis ei tohiks mingit probleemi ju olla. Sa ei lähe seda vaatama ning kõik. Ma ei tea kuidas teised, aga mina juba pikemat aega üritan ennast sisuga, näitlejatega, lavastajatega jne natukenegi kurssi viia, enne kui mingit filmi vaatan. Enamikel juhtudel ei ole pidanud pettuma. Ning pidev pahameel, et Hollywood aeg-ajalt sellist rämpsu toodab - milleks? Lihtsalt ei vaata ja kõik. Vähemalt selline on minu arvamus selliste filmide puhul.
Ega ma arvagi, et just sina selliseid filme vaatad. Lihtsalt vahest tuleb ette(nagu siin foorumiski), kui keegi kirub selliseid filme. Aga siis tekib mul küsimus, et mida te siis lootsite? Teie, kes te kinos seda filmi vaatate ja raha raiskate, teilt just loodetaksegi see raha tagasi saada. Aga ok, that's that with that.
Legalize IT!
eerik wrote:Ma räigelt loodan, et see film kukub igas mõttes läbi. Hetkel tundub ka nii minevat:
Nii kuri kohe, ma küll pahaks ei pane mingite irvhammaste katseid kiiret raha teha
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Sorri veidi hilinenud vastuse pärast, aga ma tõesti arvan, et selliseid filme ei tohiks mitte kunagi teha. Eriti praeguses majanduslikult väga keerulises olukorras. Kahjuks on aga stuudiod ainult raha peal väljas ning nii eelistatakse vaid potentsiaalselt rahaliselt sisse toovaid fime ning nii mõnigi "hea filmi projekt" lükatakse lihtsalt kõrvale. Eelistaksin aastas vaadata pigem ühte kvaliteetset filmi kui kümmet labast ja viletsat.
eerik wrote:Sorri veidi hilinenud vastuse pärast, aga ma tõesti arvan, et selliseid filme ei tohiks mitte kunagi teha. Eriti praeguses majanduslikult väga keerulises olukorras. Kahjuks on aga stuudiod ainult raha peal väljas ning nii eelistatakse vaid potentsiaalselt rahaliselt sisse toovaid fime ning nii mõnigi "hea filmi projekt" lükatakse lihtsalt kõrvale. Eelistaksin aastas vaadata pigem ühte kvaliteetset filmi kui kümmet labast ja viletsat.
Ma arvan, et kõik siin nõustuvad sinuga.
IlseV wrote:eerik wrote:Sorri veidi hilinenud vastuse pärast, aga ma tõesti arvan, et selliseid filme ei tohiks mitte kunagi teha. Eriti praeguses majanduslikult väga keerulises olukorras. Kahjuks on aga stuudiod ainult raha peal väljas ning nii eelistatakse vaid potentsiaalselt rahaliselt sisse toovaid fime ning nii mõnigi "hea filmi projekt" lükatakse lihtsalt kõrvale. Eelistaksin aastas vaadata pigem ühte kvaliteetset filmi kui kümmet labast ja viletsat.
Ma arvan, et kõik siin nõustuvad sinuga.
Ma arvan, et mitte..