Ma käisin vaatamas Pimeduse Rüütlit ning pool filmi olid mingid tehnikajamad. Alguses vist prooviti sellega leppida, kuid hiljem hakkasid juba inimesed liikuma ja sahmima. Enne lõppu siis tuldi saali ja vabandati ning kõik said voucherid. Vahva
Noh, esimene kuu on nüüd loodetavasti hästi möödunud ja kino on oma rütmi sisse saanud. Panin tähele, et tutvumishindade kampaaniat laiendati ka oktoobrisse. Ei tea, kas on oodatust vähem külastajaid olnud või tahetakse neid veelgi rohkem?
Ja ühtlase on nüüd ka Tallinna Cinamoni avamiseni jäänud ligikaudu aasta. Solarise keskus loodetakse vist oktoobris avada kui ma ei eksi.
Piinlik küll (olles ise tartlane), aga jõudsin eile alles esimest korda cinamoni, ma mõtlen filmi vaatama. Jättis väga positiivse mulje, mingeid probleeme polnud. Toolid olid mugavad, kuigi nad kriuksusid, kui neid kiigutati. Ekraan oli mõnusalt suur ja pileti ostmine läks ka lihtsalt. Tore
Käisin täna Cinamonis Ananassi vaatamas. Toolid olid väga mõnnad jah, aga kriuksusid kui teatud asendis liigutada ja kiikuta. Väga meeldiv oli, et sai tasuta popkorni. Essat korda kinos sõin popkorni. Film ise oli normal. McBride ja Robinson ownisid kõik teised ära. Väga naljakas polnd, aga häid kohti oli päris mitu. Eelnevad David GOrdon Greeni filmid on lavastaja seisukoha pealt paremad.
hau wrote:Käisin täna Cinamonis Ananassi vaatamas. Toolid olid väga mõnnad jah, aga kriuksusid kui teatud asendis liigutada ja kiikuta. Väga meeldiv oli, et sai tasuta popkorni. Essat korda kinos sõin popkorni. Film ise oli normal. McBride ja Robinson ownisid kõik teised ära. Väga naljakas polnd, aga häid kohti oli päris mitu. Eelnevad David GOrdon Greeni filmid on lavastaja seisukoha pealt paremad.
Need toolid hakkasid lõpus häirima. Kui kasvõi natuke liigutasid, hakkas tool kriuksuma. Ja see popkorni andmisega leks võinud küsida, kas ikka tahetakse, sest ma sain puutumata popkorni ära visata (jah, ma püüdsin seda kellelegi sokutada, sest toitu pole ilus ära visata). Aga piletikontrolörid oli viisakad. "Tere" ja "palun" ja "kena päeva/ head aega" käisid loomulikult kaasa.
Ma olen Cinamonis nüüdseks üheksa korda käinud ja olen ülimalt rahul selle kinoga. Istmed on väga mugavad. Nende üheksa korra jooksul pole minul toolid kriuksunud mitte ühtegi korda. Ühel seansil kiikusingi valdavalt terve seansi ja mitte ainsatki kriiksu polnud kuulda. Alguses mul oli segadus, et kuidas pileti ostmine ja kõik muu käib, nüüd aga leian, et see on mõnusalt lihtne. Boonuskaardi punktisüsteem on ka hea, praegu on mul 137 punkti. See neljapäev lähen "Pineapple Express"i vaatama, mille kinopileti eest tasungi punktidega. Küll aga, WC võiks olla kohe saalide juures. Esimestel päevadel heitis ekraanidele sinine valgus, mis põles saaliukse juures. Alguses häiris, kuid nüüdseks on sellele probleemile lahendus leitud.