Vääritud tõprad

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Vääritud tõprad

Post by Soprano »

Vääritud tõprad
Inglourious Basterds (2009)

Teise maailmasõja ajal valitakse grupp juudi-ameerika sõdureid tuntud kui Tõprad, et levitada hirmu läbi terve Kolmanda Reichi skalpeerides ja tappes jõhkralt natse. Peagi ristuvad Tõbraste teed prantsuse-juudi teismelise tüdrukuga, kes peab Pariisis kino, mida Saksa sõdurid tahavad kasutada oma propagandafilmi ekraniseerimiseks.

Loe täielikku tutvustust siit
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Tarantino järgmine film, mis peaks tema jutu kohaselt valmima järgmise aasta Cannesiks, aga see jutt on hundijutt, sest QT pole mingi Ridley Scott, kes teeb poole aastaga filmi valmis nagu naksti. Praegu ta skaudib Saksamaal lokatsioone ja oktoobrist peaks hakkama võtted.
Stsenaarium on kõigile internetist saadaval, endal on olemas, aga olen suutnud selle lugemisest hoiduda, sest film on 10x vingem kui stsenaarium, eriti QT oma. Enamik fänpoisse on aga selle läbi lugenud ja kõik on seda taevani kiitnud. Et parim Q film pärast Pulpi. QT on põiminud sellesse Dirty Dozeni ja Guns of Navarone'likku loosse ka armastuse ja kinoliini - just see kinoteema olla inspireeritud suurepärasest Cinema Paradisost. Nii põgusalt nagu mina olen selle loo ja stsenaga kurssi viinud, siis see jutt võib täitsa tõsi olla, sest siin on koos pea sama coolid tegelased ja dialoog kui olid Reservoiris ja Pulpis ning action stseene võib ilmselt kõrvutada Saving Private Ryaniga. Actionis QT'l juba Kill Billide näol kogemust on, nii et ma usun, et siit tuleb üks vingemaid sõjafilme.

Summary:"During World War II a group of Jewish-American soldiers known as "The Basterds" are chosen specifically to spread fear throughout the Third Reich by scalping and brutally killing Nazis. The Basterds soon cross paths with a French-Jewish teenage girl who runs a movie theater in Paris which is targeted by the soldiers"

Praeguseks on castitud järgmised näitlejad:

Michael Fassbender ('300')
Image

Eli Roth mängib "baseball bat-swinging Nazi hunter'it"
Image

Brad Pitt, kes on see aasta juba Coeni ja Fincheri filmis ning järgmisel aastal Tarantino, Malicki ja Aronofsky filmis. Sick. Bastardsis mängib ta Aldo Raine't - üks peategelasi.
Image

Mike Myers, kes oskab viimasel ajal aind oma karjääri hävitada, saab nüüd loodetavasti tänu Tarantinole tagasi raja peale. Tal on väike osa inglise ohvitserina.
Image

Samm Levine - vennike, kes on kultusrahvale tuntud Apatow suurepärasest Freaks and Geeksist.
Image

BJ Novak - nüüd peaks intern Ryan ka olema part of the team.
Image

Natassja Kinskiga peetakse veel läbirääkimis.
Last edited by hau on 26. August 2008, 14:06, edited 2 times in total.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Heh, ma polnudki veel kursis, et Samm Levine ka casti hulgas on. "Freaks and Geeks"-is meeldis mulle sitaks, "That 70s Show"-s oli tal ka üsna hea külalisroll aga "Undeclared"-i külalisroll hakkas mulle täiesti vastu. Just tegelaskuju, mitte näitlemine või muu selline. Loodan, et Basterdsis on tal hea ja sobilik roll.

Muidu mul ka see script istub kõvakettal aga ma ei viitsi/ei taha seda eriti lugeda. Algust lugesin veidi ja sellest piisab, ootan filmi!
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

mul ka script olemas ajast, kui see netti lekkis. lugeda aga ei taha, et elamust ära rikkuda, kuigi imdb foorumis spoiliti lõpp nagunii ära juba :(
hea film tuleb kindlasti ja tore, et asi lõpuks edeneb. iga suurem projekt võtab tal aastaid aega, aga vähemalt tulemus on hea.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Kahju, et Simon Pegg välja jäi :(
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

Soprano wrote:Kahju, et Simon Pegg välja jäi :(

ja madsen.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Lisandunud on Diane Kruger. Üks naiskõrvalosatäitjatest.
Image
kena

Pea-villainit SS Colonel Hands Landat ehk Jew-Hunterit hakkab mängima Cristoph Waltz
Varem oli ruumor et DiCaprio pidi selles rollis olema.
Image

Veel on lisatud Paul Rust
Image

ja

Daniel Bruhl
Image

+ Til Schweiger
Image

Ja üks peamisi naisosatäitjad on
Melanie Laurent

Image
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Lühikene intervjuu Michael Fassbender'iga Tarantino teemal:
http://movies.ign.com/articles/913/913809p1.html
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Image
Vana (ilmselt fanmade) poster, aga postitan igaks juhuks ka siia, äkki mõni pole näind.
Fanmade või mitte, kickass on ta sellegi poolest.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

põld sellist näindki. väga kõva küll igatahes.
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

See võiks olla näiteks DVD ümbris, aga tõenäoliselt lüüakse Pitti lõust igale võimalikule posterile ja DVD'le. :))

Igatahes on see üks siga kõva poster.

Eli Roth võiks mitte siin filmis siiski olla, sest minu arvates on ta üks ülehinnatud douchebag. ;-)
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

and action !
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Damn! Pitt näeb välja über cool.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Ma ei ole viimastel päevadel toimunud meediakärast eriti hästi aru saanud, et kas Basterds on nüüd ametlik pealkiri või ainult arenduspealkiri?
Post Reply