Duell
Duel (1971)
David Mann (Dennis Weaver) on teel tähtsale ärikohtumisele. Keset kõrbeteed sõites jääb talle jalgu aeglasemini sõitev tsisternveok, mille juht teda kuidagi mööda ei taha lasta. Peale mitmeid ebaõnnestunud katseid üritab ta lõpuks kütuseveokist mööduda teelt veidike lõigates - see õnnestubki. Kuid välja vihastatud veokijuht ei anna niisama lihtsalt alla ning üritab iga hinna eest möödujale kätte maksta.
Loe täielikku tutvustust siit
Duell
Moderator: Meeskond
Üks parimaid!!!
Nagu oleks olematu sisuga film ...
Mõne aja eest telekast tuli. Magasin kergelt alguse maha .. vaatama hakates ei teadnud millega on tegu. Kiirelt muutus kaasahaaravaks. Enam ei saanud silmi ekraanilt ära ..
Nad lihtsalt sõidavad enamus ajast seal üksteise järel. Aga see lihtsalt on põnev. Siiani on üks lemmikuid.
IMDB-s kirjutati, et kuna veokijuhti ei näidata kordagi, siis tundub nagu oleks suur auto ise väiksema peale pahane. Tagantjärele mõeldes tundub endalegi nii ...
Nagu oleks olematu sisuga film ...
Mõne aja eest telekast tuli. Magasin kergelt alguse maha .. vaatama hakates ei teadnud millega on tegu. Kiirelt muutus kaasahaaravaks. Enam ei saanud silmi ekraanilt ära ..
Nad lihtsalt sõidavad enamus ajast seal üksteise järel. Aga see lihtsalt on põnev. Siiani on üks lemmikuid.
IMDB-s kirjutati, et kuna veokijuhti ei näidata kordagi, siis tundub nagu oleks suur auto ise väiksema peale pahane. Tagantjärele mõeldes tundub endalegi nii ...
kkssuur wrote:Nii kahju, tahtsin hirmsasti näha, kuna olin eelnevalt kuulnud, et see film tegi Spielbergist kuulsuse, ja oleksingi vaadanud, õigemini algust vaatasingi, aga kuna olin tõesti väsinud, ei saanud kahjuks vaadata.
Minuga oli täpipealt sama lugu,mul oli kaks vöimalust seda näha ühea magasin maha ja teisel korral ei jöudnud löpuni vaadata,siiamaani kahetsen.
Edvard wrote:kkssuur wrote:Nii kahju, tahtsin hirmsasti näha, kuna olin eelnevalt kuulnud, et see film tegi Spielbergist kuulsuse, ja oleksingi vaadanud, õigemini algust vaatasingi, aga kuna olin tõesti väsinud, ei saanud kahjuks vaadata.
Minuga oli täpipealt sama lugu,mul oli kaks vöimalust seda näha ühea magasin maha ja teisel korral ei jöudnud löpuni vaadata,siiamaani kahetsen.
Elu on karm!

Re: Duell
Hull närvikõdi, tho mingist hetkest hakkas veidike venima. Äkki oleks pidanud algset televersiooni vaatama?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker