Sõbrad

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

thebestB4
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by thebestB4 »

Väga lahe sari kindlasti, aga jama on selles et seda näidatakse mingi 2öösel. Võiks ju päeval mingi mõttetu seebika asemel näidata. Aga minu lemmik komöödiasari on ikkagi "Kuumad 70ndad".
lizzie
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by lizzie »

Minu lemmiksari. Kõik osad mitu korda ära nähtud ja isu täis ei saa.
Sõbradki vaatavad ja kord päevas VÄHEMALT imiteerib keegi kedagi friendside tegelastest.. ja nalja saab! :D
Frost
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Frost »

Super seriaal, kõik osad siis nähtud..
Mu filmikogu müügiks
viewtopic.php?t=8372
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

no jh, sama siin :))
Isegi kui mõnda osa olen paar korda näinud, naeran ikka herneks teatud aja mõõdudes uuesti vaadates :D
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Maailma parim sitcom, mis oli naljakas algusest lõpuni. On seda siiamaani.

Võin julgelt tunnistada, et olen selle sarja vaatamise peale oma elus kõige rohkem aega kulutanud. Nimelt olen vaadanud kõik osad otsast lõpuni läbi kolmel korral. (kõige hullem nolife oli eelmisel jõuluvaheajal, kui haigena sai nädala ja paari päevaga kõik osad ära vaadatud : D)

Kõik osad on ka hetkel arvutis olemas ja saan iga kell uuesti vaadata, kui tahan.

Kindla peale sari, millest ei saa kunagi küllalt.
10/10
ingrids
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by ingrids »

kui eestis jooksis, siis ei viitsinud vaadata, mõnda üksikut aint nägin. kui inglismaal elasin, siis ühe kanali pealt tuli igal õhtul, just sellisel ajal, kus mul polnud midagi targemat teha, kaks osa järjest. hakkasin siis vaatama mingi poole pealt ja sattusin sõltuvusse.kui kõik hooajad läbi said, hakkasid nad samal kanalil, samal kellaajal otsast peale, esimese hooaja esimest osast kuni viimase hooaja viimase osani ja nii kogu aeg ringiratast aastaid järjest. ja nii kahe aasta jooksul vaatasin neid ikka korduvalt ja korduvalt, kui mul midagi teha polnud ja iga kord naersin nii nagu oleks neid esimest korda näinud. vot nii hea sari ongi.
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

Milline on parim "Sõprade" hooaeg? Võibolla kummaline küsimus, aga kuna ma ise olen näinud ainult kolme viimast hooaega ja mõtlesin nüüd ühe "Sõprade" season'i osta ja neid on teatavasti kokku 10 (-3 viimast), siis oleks tänulik mõne soovituse eest. (Ehk siis täpsemalt parim hooaeg 1-7).
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

4,5 oleksid minu pakkumised. Tegelikult on kõik 1-5 geniaalsed.
ImageImageImage
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Ei teagi, võimatu valida tegelikult. 4 oleks minu pakkumine ka vist.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Kõik hooajad olid väga head. Aga jah kesmised (4., 5., 6.) olid võibolla kõige paremad. Minu arust pole siiani komöödia vallas ükski teine sari "Sõpru" suutnud üle trumbata.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Huvitav, kuidas te täpselt teate, mis hooajad olid parimad. Vaatasin paar aastat tagasi kõik kümme järjest ära ning sellepärast on mul need segi nagu pudru ja kapsad. Ainus läbiv teema on Ross+Rachel, mille järgi saaks hooaegasid tuvastada ehk mis suhte perioodis nad parasjagu on.

How I Met Your Mother täidab mul hetkel Sõprade tühja koha. Paljuski sarnane.
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Ma vaatasin osa nimede järgi suht. Sessuhtes, et ma olen neid nii palju vaadanud, et osa nime järgi tean, mis osas toimub.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Garli wrote:Ma vaatasin osa nimede järgi suht. Sessuhtes, et ma olen neid nii palju vaadanud, et osa nime järgi tean, mis osas toimub.

Õigus.
The one where...
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ma ei tea, ma olen neid nii palju vaadanud lihtsalt. Tekib ikka ühtne süsteem küll. Nooremast peast olid nad palju naljakamad lihtsalt. 1-5 on ikka parimad. 6-10 läheb seebiks ära, kuid tõdema peab seda, et iga osa on naljakas. Osad naljad lihtsalt paremad. Hiljem on liiga palju suhetekeeriseid, algul pinget pole eriti.
ImageImageImage
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

Aitäh soovituste eest, ostsin 4. hooaja ja nii palju, kui ma seda vaadata olen jõudnud, on see väga hea. :))
Ja "How I Met Your Mother'il" on mul kõik välja tulnud osad mitu korda läbi vaadatud, nii, et vastupidiselt Sopranole asendavad "Sõbrad" mul praegu "How I Met Your Mother'it".
Post Reply