Vihkad näitlejat?
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Ma ei ütleks, et ühtegi näitlejat otseselt vihkan, kuid staaridest ei sümpatiseeri mulle eriti Julia Roberts, Mike Myers, Richard Dreyfuss, Julia Stiles, Tobey Maguire, Russell Crowe, Kate Bosworth, Tom Hanks ja kohe eriti Nick Nolte!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
hau wrote:koletis
Busey lõi kaheksakümnendate lõpus enda pea mootorrattaõnnetuses kõvasti ära ja ongi seepärast kergelt veider. Nõme oli see, et kui Busey üritas Garneri, Linney ja Seacresti vastu (ülevoolavalt) kena olla, nood lihtsalt irvitasid ta üle. Busey omab!
Also, http://www.youtube.com/watch?v=X4zBpzd2bUg - veel üks hea Busey hetk. Vaene 11-aastane tüdruk ehmub kohe ära ja ajab sõnad sassi.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
LauraOlen wrote:Tegin väikse nimekirja näitlejatest, kelle filme ma heameelega ei vaataks (aga keda ma ei vihka)!
Ja need on: Arnold Schwarzenegger, Robert De Niro, Jack Nicholson, Matthew McConaughey, Bruce Willis, Hugh Grant.
Wow, päris palju tuli.
What what? De Niro ja Nicholson on ju suurepärased näitlejad.
rezpekt wrote:LauraOlen wrote:Tegin väikse nimekirja näitlejatest, kelle filme ma heameelega ei vaataks (aga keda ma ei vihka)!
Ja need on: Arnold Schwarzenegger, Robert De Niro, Jack Nicholson, Matthew McConaughey, Bruce Willis, Hugh Grant.
Wow, päris palju tuli.
What what? De Niro ja Nicholson on ju suurepärased näitlejad.
Nõustun.
Nad mõlemad on mõlemad teinud ühe rolli (ma ei mäleta mis filmis Nicholson oli, a De Niro oli vist Leonardo DiCaprioga), igastahes kus nad mõlemad näitlevad nii hästi, nii usutavalt, et juba inimesena mul hakkab natuke kõhe või.. mitte eriti meeldiv neid vaadata.
Lihtsalt see roll või film läheb su alateadvusesse ja kui sa vaatad veel muidu ka, et nagu intervjuusid kus ta räägib ja üldiselt ka ei meeldi, siis pole ju midagi teha.
Ma täiesti usun, et nad on väga head näitlejad mõlemad, aga pooleldi on just inimesena ja pooleldi siis näiteks väga ''kurja'' või halva rolli pärast.
Ja asi pole selles et nad vanad on (kui sa seda mõtled
-
dissolved girl
- Teadmata kadunud

Vihkamine on küll suur sõna, aga ütleme nii, et järgnevad näitlejad ei meeldi mulle ja nende filme vabatahtlikult ei vaata -
Nicolas Cage, Tom Cruise.
Ja siis väga, väga halb näitleja on minu meelest Emma Watson, kes mängib Hermione Grangerit. Liigutab ainult oma kulme üles alla ja räägib piniseva häälega. Kas on aru saada, et ta käib mulle väga närvidele?
Nicolas Cage, Tom Cruise.
Ja siis väga, väga halb näitleja on minu meelest Emma Watson, kes mängib Hermione Grangerit. Liigutab ainult oma kulme üles alla ja räägib piniseva häälega. Kas on aru saada, et ta käib mulle väga närvidele?
dissolved girl wrote:Ja siis väga, väga halb näitleja on minu meelest Emma Watson, kes mängib Hermione Grangerit. Liigutab ainult oma kulme üles alla ja räägib piniseva häälega.
http://www.youtube.com/watch?v=nQJ4ClngaoA
Ma varem ei märganudki seda kulmude asja, kuni selle videoni.
Emma Watson meeldib mulle põhiliselt kahe põhjuse pärast. Me oleme peaaegu sama vanad ja teiseks mulle meeldib ta isiksus.