Mul on Johnny sünnipäev ikka aastaid meeles, isegi ta tütre sünnipäev on (nad on mõlemad kaksikute tähtkujust). Ma otseselt seda ei tähistanud (kuidas ma saakski ?), aga loomulikult on ta sünnipäev mul ikka kümneid aastaid meeles, sellist asja juba ei unusta.
Eriti hea oli ta filmis "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street" Pirates of the Caribbean mängis ta ka oma osa väga hästi, selline naljakas tegelane seal
No nii, mõtlesin, et tulen ja ajan teie Deppi fännidega veidi juttu.
Täitsa ootan "Public Enemies-i", ta on John Dillingeri mängima just õige inimene ja muud näitlejad on kah täppi valitud. Võiks tulla midagi "Miller's Crossingu" sarnast, ainult räpasem ja kõmmutamist täis.
Natuke (aga siiski vähesel määral) uurinud ''Public enemies''i kohta, tundub midagi Donnie Brasco sarnast, vist? Donnie Brasco meeldis. Sarnane ma mõtlen storylt, Johnny pole ju väga mänginud sellist tüüpi filmides.
See esilinastub kuskil järgmisel aastal jah? Filmide filmimisajad on ka nii erinevad, mõnda filmi filmib paar kuud, teist jällegi aastaid (lotr).
LauraOlen wrote:Natuke (aga siiski vähesel määral) uurinud ''Public enemies''i kohta, tundub midagi Donnie Brasco sarnast, vist? Donnie Brasco meeldis. Sarnane ma mõtlen storylt, Johnny pole ju väga mänginud sellist tüüpi filmides.
See esilinastub kuskil järgmisel aastal jah? Filmide filmimisajad on ka nii erinevad, mõnda filmi filmib paar kuud, teist jällegi aastaid (lotr).
mingeid paralleele võib tõmmata küll, kuigi public enemies toimub depressiooniajal ja donnie brasco 70ndatel. aga igatahes suht ootan seda filmi, sest johnny avaldas donnie brascos küll muljet.
te pole vist "candid" pilte näinud PE võtteplatsilt.
kus ta krabab oma "biip!" või kannab veidrat neoonrohelist lipsu. ja üleüldse.... rahakott ja automaat ja vuntsid. nagu mingi... ma ei tea, marunaljakas vaatepilt lihtsalt.
Üks mu lemmiknäitleja! Ma olen juba u poolteist aastat oodanud ta uusi filme nagu Public Enemies ja Shantaram. Mäletan, et need olid Imdb nimekirjas isegi enne Sweeney Toddi ja valmimine lükkub koguaeg edasi. Väga masendav.
Kindlasti ka üks minu lemmik näitleja! Oskab ennast igas rollis õieti mängida ja olla veits kummaline, aga see on kõik selles nagu ikka kuulsad on üle elanud narkootikumite aja kuna johnny depp oli ju kuulus oopiumi tõmbaja. Jah ülimalt hea näitleja kindlasti ei jäta tema ühtegi filmi vahele:)
According to a casting sheet sent over to TheBadandUgly.com, Johnny Depp's next acting project will be that of The Rum Diary after he finishes playing The Mad Hatter in Tim Burton's Alice in Wonderland.
Kurat, kui see on tõsi, siis varsti on valmimas ühest mu lemmik raamatust film. Hopes up!