Alles nüüd panin tähele seda. Nad minu meelest hoiavad neid mingi paar aastat ja siis viskavad enamus ära imo. Agajah, põhimõtteliselt ongi aeg juba uusi plakateid küsida Forumcinemast..
Alles nüüd panin tähele seda. Nad minu meelest hoiavad neid mingi paar aastat ja siis viskavad enamus ära imo. Agajah, põhimõtteliselt ongi aeg juba uusi plakateid küsida Forumcinemast..
Üks nendest tohutusuurtest, mis fassaadi ehivad, sattus igatahes mingi vanapapi kätte. Too paikas sellega tervelt pool oma küüni katusest ära. Ekspressis oli nädala Fläsh! kunagi selline... Nii et eeldatavasti lähevad prügimäele, jeh.
Hah ega neil nendega midagi teha pole. Suuri pole ka vast mõtet võtta. Ise korjan nii palju kui võimalik neid paremaid postereid, et kunagi tapeedi pealt kokku hoida. Just saatsin tellimuse 23 peale teele
Ma ei tea, mul on selline tunne, et nad väldivad mind kuidagi, ma olen saatnud nüüd hiljuti kirja aga pole siiani vastust. Aga jah, mida nad ikka teevad, kui ära viskavad andku parem meile.
Postrikollektsioon on just hale imo. Eriti lahe oleks muidugi, kui saaks kuidagi nendele vanadele käsitsi tehtud posteritele ligi. Kuid hinnad oleksid seal ka toredad arvatavasti..