No kuna Nolan vihkab Penguini, siis Seymour sinna küll ei tule... Kahtlen jah, et see tõele vastab, neil ju uudiste saamisega tõsised probleemid seega tuleb välja mõelda..
Hoffman on öelnud, et ta ei tee ka Penguini. Caine levitas seda ruumorit vist MTVle, kui ta oli kohtunud stuudiobossidega, kes naljatledes olla öelnud, et Penguin as Hoffman ja Riddler as Depp ja mis iganes. Praegu saab ainult spekuleerida, sest Nolan pole ise midagi öelnud, kas ja kuna ta tahab järgmist osa teha. Stsenaarium on veel mitme aasta kaugusel.
Paris I love you fännidele, kes teavad, et varsti tuleb New York I Love You, teadmiseks, et järgmised 2 filmi selles huvitavas seerias toimuvad Shanghais(2010) ja Jerusalemmis.(2012) Loodetavasti jõuavad nad ka Aafrika ja Lõuna-Ameerika mandrile. Nii palju nagu on maailmas huvitavaid linnu on ka huvitavaid lavastajaid ning sellised lühifilmid on alati teretulnud.
Kumb on parem film, kas ''Trooja'' või ''Van Helsing'' ?
Ma tahaks mõlemaid vaadata, a ma jõuan vist ainult ühte. Samas Trooja algab varem, nii et ma vaatan võibolla selle algust ja sealt edasi Van Helsingut.
LauraOlen wrote:Kumb on parem film, kas ''Trooja'' või ''Van Helsing'' ?
Ma tahaks mõlemaid vaadata, a ma jõuan vist ainult ühte. Samas Trooja algab varem, nii et ma vaatan võibolla selle algust ja sealt edasi Van Helsingut.
Arvan, et see lisatakse natukese aja pärast. Ärapanijaga on ka nii tv.ee-s, et kohe ei lisata. Any particular reason, miks näha tahad, kui küsida tohib?