Suitsetamine!
Moderator: Meeskond
- Cagefactor
- Bond, James Bond

Mõned üksikud sigaretid kunagi, vahepeal oli ka väikene vesipiibu periood, kuid ei tõmba kumbagi juba aastaid. Passiivset suitsetamist olen kogenud suurema osa oma elust, peamiselt isa tõttu ja kooliajast saadik ka tänu sõpradele. Ise tõmban ainult popsu aegajalt, kõige rohkem kord kuus lõõgastumiseks paari lähedasema sõbra seltsis.
Isa tõmbas üle kolmekümne aasta ja nüüd jättis lõpuks maha, sest sai kerge infrakti mõned kuud tagasi. Iga inimese enda valik, nagu kõik muugi. Lihtsalt ei maksa mängida üllatunut ega ennast ohvri rolli sisse elada, kui tervis hakkab allamäge minema.
Isa tõmbas üle kolmekümne aasta ja nüüd jättis lõpuks maha, sest sai kerge infrakti mõned kuud tagasi. Iga inimese enda valik, nagu kõik muugi. Lihtsalt ei maksa mängida üllatunut ega ennast ohvri rolli sisse elada, kui tervis hakkab allamäge minema.
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

- Ralf
- love <3
Suitsetan samuti, sinist Camelit. Sain just eile tänu sellele teemale teada, et alustasin aasta 2005 detsembris, mis tähendab, et kolm aastat sai just täis. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

Sigarett võib olla nii suurim vaenlane kui ka parim sõber ja seda veel eriti pärast pikka tööpäeva suvel kui oled lõpetanud kuskil kraavis kaevamise.
Mul on nüüdseks ka vist 4 aastat täis. Kui nüüd mõelda, siis ikka krdi palju juba. Enda asi rohkem see suitsetamine. Pole kellegilt seda endale külge otseselt saanud ja mingit "lahe" olemist pole ka kunagi kogenud. Nii et pigem enda viga. Väike aga kahjulik rõõm/viga hallis koolipäevas.
Varsti ongi paras aeg vähemaks võtta, mida ma olengi viimasel ajal püüdnud teha. Polegi nii raske.
Mul on nüüdseks ka vist 4 aastat täis. Kui nüüd mõelda, siis ikka krdi palju juba. Enda asi rohkem see suitsetamine. Pole kellegilt seda endale külge otseselt saanud ja mingit "lahe" olemist pole ka kunagi kogenud. Nii et pigem enda viga. Väike aga kahjulik rõõm/viga hallis koolipäevas.
Varsti ongi paras aeg vähemaks võtta, mida ma olengi viimasel ajal püüdnud teha. Polegi nii raske.
- Ralf
- love <3
Level wrote:9 aastat suitsetanud. Üritan loobuda.. vahepeal pidasin 4 päeva ilma vastu. Kuid nüüd vaikselt vähendan kogust.
Mis marki tõmbad? Minu mürk on sinine Camel.

Võit.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- lostinthemist
- Ristiisa

ma pole õige inimene vastama, aga nagu olen aru saanud tekib neil röga kurku. uues eesti filmis 'Suits' vist on seda rohkem seletatud, nägin mingeid klippe kanal kahes. ja mu vanaisa näiteks ütles, et sellepärast ta jättis suitsetamsie maha, et lihtsalt kohutav röga oli kogu aeg kurgus, aga nõme on ka keset tänavat, kus igal pool inimesed, kogu aeg rägastada. aga kui noored tüdrukud ei pea seda rõvedaks, vaid vastupidi, arvavad, et äkki nad on lahedamad, kui suitsetavad ja rägastavad, siis palju õnne neile