Pulp Fiction

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Lood ei toimugi kronoloogiliselt. Järgmine päev on to, kui ta seal Butchi korteris on.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

10/10
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

5/10

vaatasin ainult sellepärast, et öeldi siin, et hea film - sain aru, miks ennem polnud vaadanud.
näitlejaid oli palju ja tegid ka head näitlejatööd, aga muidu eriti muljet ei avaldanud, küllap pole lihtsalt minu masti film.
muidu käis action suht koguaeg... :pööritus:
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Zinera wrote:muidu käis action suht koguaeg... :pööritus:

Ei ütleks, et 5 stseeni, mis sisaldasid actionit või vägivalda kahe ja poole tunni peale on koguaeg.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

hau wrote:
Zinera wrote:muidu käis action suht koguaeg... :pööritus:

Ei ütleks, et 5 stseeni, mis sisaldasid actionit või vägivalda kahe ja poole tunni peale on koguaeg.

sarkasm...
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Pulp Fiction on filmifanaatiku film ja ma ei ürita siin kõlada eliitsena, sest Tarantino on päris spetsiifilise stiiliga lavastaja. Isiklikud eelistused tuleb lihtsalt jätta ukse taha ja vaadata võimalikult avatud meelel.

Zinera, vaata nt. mõne aasta pärast uuesti, küll ta kasvab su peal. ;-)
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

ma natukene kahtlen selles, sest mulle pole siiani ükski Tarantino film meeldinud :)) midagi jääb minu jaoks puudu või ma ei teagi, igaljuhul igalpool kiidetud lavastaja ja samas ka kiidetud filmid, üritasin avatud meelel vaadata seda, aga nagu teiste tema teoste puhul see ei õnnestunud, sest igav hakkas :pööritus:
siiski, paari aasta pärast postitan siis uuesti mis arvan filmist ;-) :))
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Zinera wrote:ma natukene kahtlen selles, sest mulle pole siiani ükski Tarantino film meeldinud :)) midagi jääb minu jaoks puudu või ma ei teagi, igaljuhul igalpool kiidetud lavastaja ja samas ka kiidetud filmid, üritasin avatud meelel vaadata seda, aga nagu teiste tema teoste puhul see ei õnnestunud, sest igav hakkas :pööritus:
siiski, paari aasta pärast postitan siis uuesti mis arvan filmist ;-) :))

Sellisel juhul ma kahtlen, et sulle ka ükski tulevane Tarantino film meeldib, kui ta just oma stilli drastiliselt muutma ei hakka. :))
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Hakkasin siin ka mõtlema, et äkki vanema (ja targemana) võib film äkki rohkem meeldida. Aga samas vanus pole vist eriti tähtis, sest tean näiteks 16-aastaseid tüdrukuid, kelle lemmikfilmide hulka "Pulp Fiction" kuulub. Heh, tean isegi selliseid inimesi, kellele film nii väga ei pruugi meeldidagi kuid kes sellest vähemalt ühte tsitaati teavad. Peaks vist ise ka uuesti läbi vaatama.

PS! Ärge valesti aru saage, mulle "Pulp Fiction" väga meeldib. Postitus on suunatud neile, kellele see film ei meeldi.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

eerik wrote:Hakkasin siin ka mõtlema, et äkki vanema (ja targemana) võib film äkki rohkem meeldida. Aga samas vanus pole vist eriti tähtis, sest tean näiteks 16-aastaseid tüdrukuid, kelle lemmikfilmide hulka "Pulp Fiction" kuulub. Heh, tean isegi selliseid inimesi, kellele film nii väga ei pruugi meeldidagi kuid kes sellest vähemalt ühte tsitaati teavad. Peaks vist ise ka uuesti läbi vaatama.

PS! Ärge valesti aru saage, mulle "Pulp Fiction" väga meeldib. Postitus on suunatud neile, kellele see film ei meeldi.

asi on maitses ja ma leian, et maitse üle ei vaielda :))
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

... vaid kakeldakse 8)
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Huvitav, mis põhjusel seda homme Narvas Astri kinos näidatakse? http://www.forumcinemas.ee/show/26492/

Ja "lubatud kõigile"? Hmm...
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Lol, väga lahe ju. 100% tahaks kinos näha seda...
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Fakk! Lambist! Miks? Ma tahan kah!
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

eerik wrote:Huvitav, mis põhjusel seda homme Narvas Astri kinos näidatakse? http://www.forumcinemas.ee/show/26492/

Ja "lubatud kõigile"? Hmm...

Kes pole Pulp Fictionit näinud? - teie võimalus 8)
Post Reply