Mängukogu
Moderator: Meeskond
Soprano wrote:Ma mängin selle PC klooni Frets On Fire. Vabavara.
Kui lõpuni aus olla siis see on lausa vaba tarkvara. ('Vabavara' ja 'vaba tarkvara' on kaks küllaltki erinevat mõistet.)
Aga minu mängukogust nii palju, et: Colin McRae Rally 2 (PC).
Oi kurja, see frets on fire/guitar hero on ikka parajalt raske. Peab vist mitu nädalat/kuud harjutama et selgeks saada. whiskey in the jari tegin easyga päris normaalselt ära.
Ma muidugi mängin läpaka peal mitte nii nagu peab, et hoiad klaverit käes nagu kitarri.
soovitage kergete riffidega laule alustuseks
Ma muidugi mängin läpaka peal mitte nii nagu peab, et hoiad klaverit käes nagu kitarri.
soovitage kergete riffidega laule alustuseks
eerik wrote:Soprano wrote:Ma mängin selle PC klooni Frets On Fire. Vabavara.
Kui lõpuni aus olla siis see on lausa vaba tarkvara. ('Vabavara' ja 'vaba tarkvara' on kaks küllaltki erinevat mõistet.)
oi eerik eerik, mis me ilma sinuta küll teeks?
hau, ma peast ei teagi öelda, mis need kõige lihtsamad on. Ise mängisin oma lemmiklugusid. Üldiselt mediumiga on asi käpas, 99% ja whatnot.
Kadedust tekitav mängukogu, Flacko. Kui ma nüüd õigesti aru saan, siis oled tüdruk ka? Kui nii, siis veel suurem respekt! 
Castlevania on NES või Genesise versioon?
Flacko wrote:Kena! Sai just ostetud ühelt tüübilt 2 mängu, üheks on Ocarina of time N64 ja teine Castlevania ja need mõlemad on väga heas korras! Au on omada selliseid mänge!
hau wrote:Ma ei taha mõeldagi kui palju ma täna frets on firet mängisin. Väga hull. Praegused hitid on mul whiskey in the jar, before i forget, orion(ülihea), fade to black, welcome to the jungle ja muud säärast.
Seoses veel muusikaga ehk pakub huvi ka Audiosurf. See pole küll tasuta, aga mäng on lihtne ja geniaalne ühes. Vali ükspuha milline oma arvutis olev mp3 välja ja sõida selle saatel.
Kirjutasin blogis ka kunagi.
kbong wrote:Kadedust tekitav mängukogu, Flacko. Kui ma nüüd õigesti aru saan, siis oled tüdruk ka? Kui nii, siis veel suurem respekt!Flacko wrote:Kena! Sai just ostetud ühelt tüübilt 2 mängu, üheks on Ocarina of time N64 ja teine Castlevania ja need mõlemad on väga heas korras! Au on omada selliseid mänge!
Castlevanis on N64 versioon. (Nintendo 64)
Ning ma juba naine mitte tüdruk ,sest vanust 19
Nutty Female Gamer, SO Nutty, So Crazy!
Flacko wrote:kbong wrote:Kadedust tekitav mängukogu, Flacko. Kui ma nüüd õigesti aru saan, siis oled tüdruk ka? Kui nii, siis veel suurem respekt!Flacko wrote:Kena! Sai just ostetud ühelt tüübilt 2 mängu, üheks on Ocarina of time N64 ja teine Castlevania ja need mõlemad on väga heas korras! Au on omada selliseid mänge!
Castlevanis on N64 versioon. (Nintendo 64)
Ning ma juba naine mitte tüdruk ,sest vanust 19.
Nojah. Mulle see N64 variant ei meeldi, jõle algeline 3D graafia ja muidu ka jõle halb mängitavus. Sega Genesise oma aga rokib sajaga, mul peaks vist isegi kassett veel olemas olema, keegi andis mõned aastad tagasi konsooliga kaasa.
Mängud, mis Steam'i registreeritud ja sealt ostetud:
http://steamcommunity.com/id/supernaut/games
Steam'i registreeritud, olemas karbina:
Day of Defeat: Source
Half-Life Anthology (HL, OF, BS, TFC)
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Muud mängud, mis on poest soetatud:
Diablo II
Diablo II: Lord Of Destruction
Return to Castle Wolfenstein (Game Of The Year Edition)
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl
Kõik iidsed kollased kassetid, mängukonsoolid on ammu kas ära visatud, ära antud või maha müüdud. Tõeliselt kahju ka, sest hea meelega mängiks neid vanu mänge praegu, puhtalt nostalgia mõttes.
Küsiks ka, kui juba siin postitan, et paljud teist kasutavad Steami ?
Sealt saab vanu mänge väga väga soodsa hinnaga. Prey maksis mulle näiteks 60.kr, mis oli nädalalõpu soodustus (-50%). Kõik GTA'd ja mõlemad Max Payne'id ehk siis kokku viis mängu maksid kuskil 500-600.kr vahel. Kõik id Software'i mängud maksid $70 ehk siis kuskil 740.kr. Iga nädalalõpp on mingi mäng soodushinnaga, et sealt võib saada tõeliseid pärle naeruväärselt odava hinnaga.
Lisaks on sealt uute mängude ostmine üldjuhul odavam (isegi koos maksudega), kui siit poest osta, sest meie poed panevad päris kobeda protsendi otsa. Muud pole vaja kui SEB virtuaalset krediitkaarti ja kõik.
Steamis müüdavad mängud Euroopa regioonis:
http://www.steampowered.com/v/index.php ... egory1=998
Abi ja nõuandeid saab siit foorumist, kus ka ise pesitsen päevad läbi:
http://forums.steampowered.com/forums/
Ma lõpetan oma müügikõne nüüd, aga soovitan kõigile aktiivsetele mänguritele.
http://steamcommunity.com/id/supernaut/games
Steam'i registreeritud, olemas karbina:
Day of Defeat: Source
Half-Life Anthology (HL, OF, BS, TFC)
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Muud mängud, mis on poest soetatud:
Diablo II
Diablo II: Lord Of Destruction
Return to Castle Wolfenstein (Game Of The Year Edition)
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl
Kõik iidsed kollased kassetid, mängukonsoolid on ammu kas ära visatud, ära antud või maha müüdud. Tõeliselt kahju ka, sest hea meelega mängiks neid vanu mänge praegu, puhtalt nostalgia mõttes.
Küsiks ka, kui juba siin postitan, et paljud teist kasutavad Steami ?
Sealt saab vanu mänge väga väga soodsa hinnaga. Prey maksis mulle näiteks 60.kr, mis oli nädalalõpu soodustus (-50%). Kõik GTA'd ja mõlemad Max Payne'id ehk siis kokku viis mängu maksid kuskil 500-600.kr vahel. Kõik id Software'i mängud maksid $70 ehk siis kuskil 740.kr. Iga nädalalõpp on mingi mäng soodushinnaga, et sealt võib saada tõeliseid pärle naeruväärselt odava hinnaga.
Lisaks on sealt uute mängude ostmine üldjuhul odavam (isegi koos maksudega), kui siit poest osta, sest meie poed panevad päris kobeda protsendi otsa. Muud pole vaja kui SEB virtuaalset krediitkaarti ja kõik.
Steamis müüdavad mängud Euroopa regioonis:
http://www.steampowered.com/v/index.php ... egory1=998
Abi ja nõuandeid saab siit foorumist, kus ka ise pesitsen päevad läbi:
http://forums.steampowered.com/forums/
Ma lõpetan oma müügikõne nüüd, aga soovitan kõigile aktiivsetele mänguritele.