Siin me oleme

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Siin me oleme

Post by Taavi »

Siin me oleme
Siin me oleme

Rahulik elu rannaäärses talus Muhumaal. Ühel päeval sõidab talu õue aga mürisev sapakas. Autost astuvad välja kohutavalt lärmakas ning uhke naine (Lia Laats) ja tolle abikaasa (Ervin Abel) - pealinnast tulev paar on otsustanud veeta enda suvepuhkus looduskaunis kohas. Auahne naine üritab maainimesi enda pilli järgi tantsima panna, kuid kohalikele selline käitumine sugugi ei meeldi ...

Täielikku tutvustust loe siit.
athen
Batman alustab
Batman alustab

Post by athen »

This is a comedy like no other. Tõeliselt hea eesti asi :)
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

Tõesti loodan, et kõik Eestlased on seda filmi näinud. Mina isiklikult olen üsna mitu korda ..
Vägavägavägahea film on ..

Ma tsiteerin ITV-d siia korraks.. ma ei saa aru kuidas Eesti filmi klassika kohta nii saab arvata - veel vähem seda tasulisse netitelevisiooni üles lükata

Millele tiivustab, või kuidas meid kasvatab naisolend, kes jääb, andke andeks, tagumikuga lakaluugi vahele? Millist eetilist eeskuju võiksid meile anda kaklevad mehed või kisklevad naised? Ilmselt läksime kergema vastupanu teed ja filmisime mõningaid lõike, mille eesmärgiks näib olevat vaataja lõbustamine. Endast lugupidav lavastaja ei oleks tohtinud minna seda teed. Autorite kollektiiv julgeb arvata, et meil on läinud korda astuda järjekordne sammuke tagasi. Milleks seda küll vaja oli?!
d33m0n
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by d33m0n »

Ma arvan tõesti, et kõik eestlased, kes on üle 30 aasta vana on vast seda näinud - välja arvatud pimedad. AGA MINE SA TEA :P
kui kokku saame, siis kirjutame
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ringooo »

Kui ka kõik eestlased ei ole seda filmi näinud,siis nad peaksid seda vaatama.
Väga hea film igatahes.
miu
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by miu »

on jah hea film!
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Olen teistega nõus, see on väga hea komöödiafilm, naerda sai palju :)) ja üldiselt täitsa OK film. Soovitan ;-)
Post Reply