Sügisball
Moderator: Meeskond
Nonii. Forza, sa kas nägid valesti, ajasid millegi muuga segamini või "tegid nalja". Käisin täna kolm Videoline kauplust läbi (sh. ka Lasnamäe Centrumi oma). Mitte üheski polnud 2-plaadilist versiooni ja mitte üheski ei teadnud umbkeelsed müüjad sellest midagi. Läksin lõpuks isegi Sonatiini kontorisse aga seal oli ukse peal silt "klientidele avatud ainult reedeti".
rezpekt wrote:Nonii. Forza, sa kas nägid valesti, ajasid millegi muuga segamini või "tegid nalja". Käisin täna kolm Videoline kauplust läbi (sh. ka Lasnamäe Centrumi oma). Mitte üheski polnud 2-plaadilist versiooni ja mitte üheski ei teadnud umbkeelsed müüjad sellest midagi. Läksin lõpuks isegi Sonatiini kontorisse aga seal oli ukse peal silt "klientidele avatud ainult reedeti".
You Are Thorough. Mulle piisas sellest, et videoline'i kodukal ega mujal netis polnud 2 discist juttugi.
hau wrote:You Are Thorough. Mulle piisas sellest, et videoline'i kodukal ega mujal netis polnud 2 discist juttugi.
Jutud DVD müügile jõudmisest levisid juba juuli viimastel päevadel. Mitte kusagil internetis ma mingisugust info ei leidnud ja pidasin infot valeks. Lootsin, et praegu võib sama teema olla, sest Õunpuu sõnul peaks tulema ka lisadega versioon müügile.
Damn, et mul on ikka filmi teine pool nägemata, kuna teisel koolis vaatamise päeval mind vist ei olnud.
Minu jaoks mõjusid juba esimesed kaadrid ja filmi üldine meeleolu tekkis juba nende ajal. Meeldis soundtrack ja üleüldse on "Sügisball" üks paremaid eesti filme, mida ma näinud olen.
Ühtlasi on see tõesti ainuke film siiamaani, mille kohta ma võin öelda, et meeldis rohkem kui raamat, aga asi vist lihtsalt minus, et Undi stiil ei istu
Minu jaoks mõjusid juba esimesed kaadrid ja filmi üldine meeleolu tekkis juba nende ajal. Meeldis soundtrack ja üleüldse on "Sügisball" üks paremaid eesti filme, mida ma näinud olen.
Ühtlasi on see tõesti ainuke film siiamaani, mille kohta ma võin öelda, et meeldis rohkem kui raamat, aga asi vist lihtsalt minus, et Undi stiil ei istu
Olin seda päeva pikalt oodanud ning nüüd sai lõpuks DVD vahendusel Sügisball ära vaadatud. Isegi veidi piinlik on, et varem seda ei teinud aga sellel on omad põhjused...
Film ise, nagu juba eelpool mainitud, on kinematograafiline iludus. Esimeses pooles on väga palju ilusaid ülesvõtteid, teisel tunnil on millegi pärast veidi lahjam kaameratöö. Tehnilistel põhjustel pidin vaatama seda stereo helisüsteemiga, kuid kuna sound designer oli soomlane, kes on eraldi käinud 5.1 heli loengutel, oleks kindlasti ka vastav helisüsteem elamust tõstnud. Aga film pole hea ainult mitte tehnilisest küljest vaadatuna. Ka sisu on väga hea. Hea stsenaarium ja sobilik näitlejate meeskond. Kuigi filmi on reklaamitud musta komöödiana poleks ma osanud arvata, et see võib mulle nii palju lõbu pakkuda. Suurepärane filmielamus ning kindel uus lemmik Eesti mängufilmide seas.
Ootan väga suure huviga Veiko Õunpuu järgmist filmi "Püha Tõnu kiusamine". Viimane muuseas tuleb must-valge, kuna pidavat parema fiilingu tekitama.
9/10
Film ise, nagu juba eelpool mainitud, on kinematograafiline iludus. Esimeses pooles on väga palju ilusaid ülesvõtteid, teisel tunnil on millegi pärast veidi lahjam kaameratöö. Tehnilistel põhjustel pidin vaatama seda stereo helisüsteemiga, kuid kuna sound designer oli soomlane, kes on eraldi käinud 5.1 heli loengutel, oleks kindlasti ka vastav helisüsteem elamust tõstnud. Aga film pole hea ainult mitte tehnilisest küljest vaadatuna. Ka sisu on väga hea. Hea stsenaarium ja sobilik näitlejate meeskond. Kuigi filmi on reklaamitud musta komöödiana poleks ma osanud arvata, et see võib mulle nii palju lõbu pakkuda. Suurepärane filmielamus ning kindel uus lemmik Eesti mängufilmide seas.
Ootan väga suure huviga Veiko Õunpuu järgmist filmi "Püha Tõnu kiusamine". Viimane muuseas tuleb must-valge, kuna pidavat parema fiilingu tekitama.
9/10
Mul oli koolis see kohustuslikus kirjanduses sees ja siis muretsesin filmi, et ei peaks raamatut lugema. Lõpuks lugesin ikkagi, sest film oli lihtsalt kohutavalt jama, ei soovita kellegile. Isegi raamat, nii uskumatu, kui see ka ei ole, oli huvitavam. Raamatu lõpp oli vaid hea, kokkuvõte oli kõige arusaadavam. Ikkagi väga mõtetu film.
2/10
2/10
Zinera wrote:Mul oli koolis see kohustuslikus kirjanduses sees ja siis muretsesin filmi, et ei peaks raamatut lugema. Lõpuks lugesin ikkagi, sest film oli lihtsalt kohutavalt jama, ei soovita kellegile. Isegi raamat, nii uskumatu, kui see ka ei ole, oli huvitavam. Raamatu lõpp oli vaid hea, kokkuvõte oli kõige arusaadavam. Ikkagi väga mõtetu film.
2/10
Esiteks: mõttetu. Kahe fuckin t'ga
Teiseks: raamat ja film on sisult vägagi erinevad..