Harry Potter ja Segavereline Prints
Moderator: Meeskond
Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
Voldemort tugevdab oma haaret nii mugude kui võlurite maailmas ning Sigatüüka kool pole enam sugugi nii turvaline varjupaik kui varem. Harry kahtlustab, et hädaoht võib varitseda ka kooli müüride vahel. Koos Dumbledore’iga püüavad nad leida võtit Voldemorti jõu murdmiseks. Selleks kutsub Dumbledore appi vana sõbra ja kolleegi, professor Horace Slughorni, kelle valduses võib olla eriti olulist infot.
Samal ajal ründavad teismelisi õpilasi ka nende möllavad hormoonid ning nii Harry, Ron kui Hermione ei jää sellest puutumata. Keset tunnete sasipundart plaanib aga üks õpilane jätta endast maha sünge märgi. Õhus on armastust, kuid lähenemas on tragöödia ning Sigatüüka kool ei tarvitse enam eales endiseks saada
Loe täielikku tutvustust siit
Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
Voldemort tugevdab oma haaret nii mugude kui võlurite maailmas ning Sigatüüka kool pole enam sugugi nii turvaline varjupaik kui varem. Harry kahtlustab, et hädaoht võib varitseda ka kooli müüride vahel. Koos Dumbledore’iga püüavad nad leida võtit Voldemorti jõu murdmiseks. Selleks kutsub Dumbledore appi vana sõbra ja kolleegi, professor Horace Slughorni, kelle valduses võib olla eriti olulist infot.
Samal ajal ründavad teismelisi õpilasi ka nende möllavad hormoonid ning nii Harry, Ron kui Hermione ei jää sellest puutumata. Keset tunnete sasipundart plaanib aga üks õpilane jätta endast maha sünge märgi. Õhus on armastust, kuid lähenemas on tragöödia ning Sigatüüka kool ei tarvitse enam eales endiseks saada
Loe täielikku tutvustust siit
- LiveForThis
- Ristiisa

Loodan et tuleb hea film nagu eelmised filmidki peale Fööniksi mis mulle tänu palju äralõigatud seikadele erilist vaimustust ei pakkunud.
Närviajavalt palju lühendatud oli
Aga stsenarist on õnneks sama mis kõikidel eelmistel peale Fööniksi.Nii et lootust on küllaga.
Treiler ka välja tulnud:
http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=561&item=0
Närviajavalt palju lühendatud oli
Aga stsenarist on õnneks sama mis kõikidel eelmistel peale Fööniksi.Nii et lootust on küllaga.
Treiler ka välja tulnud:
http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=561&item=0
- LiveForThis
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Kaunis nigel oli. Mida rohkem Potteri filme tuleb, seda enam mind tüütama hakkab. Esimesed kolm filmi on siiski suhteliselt head.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Väga hea uudis, et treiler välja tuli..
Aga wow.. See oli alles teistsugune. Ma ei teagi kas meeldis või ei meeldinud. Loomulikult tuleb ka pikem treiler, aga ta tundus kuidagi.. kuidagi nagu mõni süngem fantaasiafilm hallides toonides. Samas kuna see oli mälestus, siis ta pidigi selline olema.
Aga üldiselt ootan. Ma pole just kõige suurem fänn, aga siiski.
Aga wow.. See oli alles teistsugune. Ma ei teagi kas meeldis või ei meeldinud. Loomulikult tuleb ka pikem treiler, aga ta tundus kuidagi.. kuidagi nagu mõni süngem fantaasiafilm hallides toonides. Samas kuna see oli mälestus, siis ta pidigi selline olema.
Aga üldiselt ootan. Ma pole just kõige suurem fänn, aga siiski.
hullmees wrote:LauraOlen wrote:tundus kuidagi.. kuidagi nagu mõni süngem fantaasiafilm hallides toonides.
peabki süngem olema. Mida lõpu poole seda süngemaks lähevad ka raamatud.
Ei seda küll, aga minu arust on see süngus HP filmides kuidagi hüplev.
1 - lastefilm
2 - lastefilm
3 - hüppega sünge
4 - täiesti parajalt sünge
5 - jälle sünge
Kusjuures ära saa valesti aru, mulle meeldivad sünged filmid, asjad, inimesed jne.
Lihtsalt ta tundus kuidagi harjumatu, võibolla sellest et ma vaatasin viimati HP 4'jandat osa ja see oli selline rõõmsam võrreldes mõne teise HP filmiga (v.a lõpp).