Filmipläma!
Moderator: Meeskond
Jah. Aronofsky üks lemmikuid ja siiani on olnud 100% satisfying. Järgmine film Mickey Rourkega The Wrestler on ka ilmselt kõva ja loodetavasti ka The Fighter Pitti ja Wahlbergiga. Darrenil tulevad kiired ajad. Ma usun, et ta toob Robocopi uue ja huvitava lähenemise. Kunagi pidi ta ka Batmani tegema. Saab ka oma esimese suure action filmi. Robocop peaks 2010 ka tulema nii et sitaks aega.
- Ralf
- love <3
http://www.youtube.com/watch?v=IIwHUE0GbuY
See film oli nii vahva. Ma olin täiesti kõveras selle stseeni nö lõpptulemuse peale.
See film oli nii vahva. Ma olin täiesti kõveras selle stseeni nö lõpptulemuse peale.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
http://www.youtube.com/watch?v=LrTq8jGPddM&eurl
Whoa!
Also, "X-Men: Origins - Wolverine" ComicCon trailer.
http://youtube.com/watch?v=FwDvyK02AYA
Pange tähele, kuidas inimesed järsku Marveli logo ja muidu lahedate kohtade ajal aplodeerima hakkavad. Meie kinodes võiks ka publik lahedaid reaktsioone anda, aga kahjuks eesti inimesi ei tõmba filmid nii nagu ameeriklasi.
Whoa!
Also, "X-Men: Origins - Wolverine" ComicCon trailer.
http://youtube.com/watch?v=FwDvyK02AYA
Pange tähele, kuidas inimesed järsku Marveli logo ja muidu lahedate kohtade ajal aplodeerima hakkavad. Meie kinodes võiks ka publik lahedaid reaktsioone anda, aga kahjuks eesti inimesi ei tõmba filmid nii nagu ameeriklasi.
- _eesti999_
- Bond, James Bond

- _eesti999_
- Bond, James Bond

rezpekt wrote:_eesti999_ wrote:"Simpsonite film" saab kah järje. Aga kahjuks tuleb nüüd 4-5 aastat oodata, enne kui see kinno jõuab... Aga hea (uudis) siiski
Kust sa selle info võtsid? Einoh, järg tuleb muidugi. Esimene film tõi väga hästi raha sisse.
Delfi. Ka interneti saidid väidavad seda. Aga pole kindel, millal stsenaarium valmis saab. Ei usu, et see valmis on. Simpsonite sarja/filmi režissöör ütles kah seda.
Rääkides Simpsonitest, siis kas kellegil on ehk aimu, kas ja millal 19. hooaeg Eestisse jõuab?
- Ralf
- love <3
Ma oleksin arvanud, et hakatakse tegema nii, et iga poole aasta järel tuleb uus straight-to-video film nagu Futuramaga hetkel toimub.
_eesti999_ wrote:rezpekt wrote:_eesti999_ wrote:"Simpsonite film" saab kah järje. Aga kahjuks tuleb nüüd 4-5 aastat oodata, enne kui see kinno jõuab... Aga hea (uudis) siiski
Kust sa selle info võtsid? Einoh, järg tuleb muidugi. Esimene film tõi väga hästi raha sisse.
Delfi. Ka interneti saidid väidavad seda. Aga pole kindel, millal stsenaarium valmis saab. Ei usu, et see valmis on. Simpsonite sarja/filmi režissöör ütles kah seda.
Rääkides Simpsonitest, siis kas kellegil on ehk aimu, kas ja millal 19. hooaeg Eestisse jõuab?
Paluks linki mõnele kindlale saidile, eesti kollase meedia portaalid ei lähe arvesse.
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Resident Evil Degeneration uus trailer
FUCK YEAH! Muusikavalik oli traileris ka super (Resident Evil 2 mängust).
Ja tundub, et peapahalane on miskine G-viruse peletis, ehk väga sarnane sellele peletisele.
Sellest võib kujuneda mu lemmik popkornikas.
FUCK YEAH! Muusikavalik oli traileris ka super (Resident Evil 2 mängust).
Ja tundub, et peapahalane on miskine G-viruse peletis, ehk väga sarnane sellele peletisele.
Sellest võib kujuneda mu lemmik popkornikas.
There was a HOLE here. It's gone now.
Uh, mida kuradit? TV6 kas tegi ÜLISUURE vea või näitavad nad laupäeval Ju-on ORIGINAALI ala seda kõige kõige esimest. Sisukirjeldus viitab küll sellele, kuid raske uskuda....
Kui, siis võtan TV6 küll mütsi maha. Pagan võtaks, see on imho parim Jaapani õudukas kui asi puudutab puhast terrorit. Remake ja remake remake ei tule sellele ligilähedalegi.
Kui, siis võtan TV6 küll mütsi maha. Pagan võtaks, see on imho parim Jaapani õudukas kui asi puudutab puhast terrorit. Remake ja remake remake ei tule sellele ligilähedalegi.
There was a HOLE here. It's gone now.