Pimeduse rüütel

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

bpuhnja
Batman alustab
Batman alustab

Post by bpuhnja »

Kui keegi SELLIST indiviidi peaks trehvama, siis öelge julgelt tere. :))
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Tõelised fännid jäävad pärast lõputiitreid saali istuma, kus hakkame filmi ülistama. 8)
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

Mina ei saagi tulla, keegi peab tööd ka tegema :(
järgmisele tutvumisõhtule pange midn ka kirja :))
bpuhnja
Batman alustab
Batman alustab

Post by bpuhnja »

Mõned tõelised fännid peavad kahjuks läbi rahva mõnusalt trügima hakkama, et viimase marsa peale jõuda. :P
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Soprano wrote:Tõelised fännid jäävad pärast lõputiitreid saali istuma, kus hakkame filmi ülistama. 8)

Ja nii teemegi! Muidugi ka aplaus.
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

bpuhnja wrote:Mõned tõelised fännid peavad kahjuks läbi rahva mõnusalt trügima hakkama, et viimase marsa peale jõuda. :P

Ma tavaliselt ootan, kui suurem mass on läinud ja siis hakkan liikuma. Aga kuna viimased paar kuud on olnud põlve ja seljavalud tänu tööle, siis ma üldjuhul teen sealt kohe sääred. Põlvega on just eriti kööga, sest istuvas asendis ta mul ainult valutabki. :))
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Aww, nii cool. Tahaks ka täna uuesti näha. :(
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Kõik filmiveeblased jäägu saali pärast filmi ja kogunegu ukse juurde ja skandeerigem: ma olen filmiveebist. Nii leiab üles üksteist...
ImageImageImage
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

Nii super, ma ei jõua ära oodata kuni homme muljeid loen.
Muide, ma sain 12:00'le väga head kohad, ma ei mäletagi millal ma viimati nii häid kohti sain. Mul on alati olnud sellised enamvähem kõlbulikud, sest kuna printerit enam pole olen alati kinost enne filmi ostnud.
Nüüd kuna TDK'ga on siiski tegu läksin spetsiaalselt kohale ja sain paremad kohad ära võtta. :)
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Sa võid sellegipoolest neti teel ära osta, kirjutad piletinumbri üles või lunastad pileti kassas ID-kaardiga. Nüüd on CC Plazas koguni automaadid, millega saab piletiostunumbrit ja isikuandmeid kasutades pileti endale ilma järjekorras passimiseta välja trükkida.

Mina hakkan juba kohe-kohe liikuma.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ma olen ise veel keskraamatukoguarvutis. Kohe varsti hakkan liikuma...
Can't wait!
ImageImageImage
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Esimest korda ma teadlikult ootan kuna seanss läbi saab ja kõik tulevad koju ja hakkavad filmi kohta kirjutama.
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Cagefactor »

Forza wrote:Kõik filmiveeblased jäägu saali pärast filmi ja kogunegu ukse juurde ja skandeerigem: ma olen filmiveebist. Nii leiab üles üksteist...

metsa , läksin kodust natuke varem ära et võls ära maksta, ja ei jõudnud sinu posti lugeda. Aga sellegipoolest ootasin filmi lõppuni ära lootes midagi näha. Film ise oli hea, väärib seda mida ta sai. Ei lahkunud ma kinost shokkis nagu lootsin. Heath mängis väga hästi oma rolli. Parim. Meeldis ka Harvey nägu peale põlenguid. Stseen kus Harvey viidi üle vanglasse oli ikka massivne, mastaabne. Christofer Nolan tegi oma tööd hästi. Muusika oli ka minu arvates hästi valitud, 100% sebin omale OST. Kuigi see "Feel the Difference" on üks halb asi, kõrvad valusad. Hindeks võin panna tugeva 9 ja poole, ehk siis 9.5/10, natuke jäi ikka puudu. Kokkuvõttes võin öelda et olen filmiga rohkem kui rahul.
:)) :)) :))
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

10/10
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

spot-on
This film isn’t a Superhero movie that happens to be good, it’s a fantastic film that happens to have Superheroes in it.
Post Reply