Pimeduse rüütel
Moderator: Meeskond
hullmees, kui sa natukenegi uuriksid, siis teaksid, et Heath Ledger kannatas insomnia all ja pidi seetõttu võtma meditsiinilisi tablette ja asju, et esiteks magada ja teiseks normaalselt välja näha päeval. Me oleme kõik näinud Fight Club'i, seega teame, et "When you have insomnia, you're never really asleep... and you're never really awake."
Ja nüüd kui sina tuled selliseid ilma mingi tõestuseta põhjendamatuid süüdistusi sellise hea näitleja pihta loopima, siis ära imesta kui sind sõimama hakatakse. See on lihtsalt nõme!
Ja nüüd kui sina tuled selliseid ilma mingi tõestuseta põhjendamatuid süüdistusi sellise hea näitleja pihta loopima, siis ära imesta kui sind sõimama hakatakse. See on lihtsalt nõme!
hau wrote:Whatever you think my friend.
Ta võttis lihtsalt liiga suure koguse unerohtu, sest eelmised rohud ei mõjunud.
ja miks need ei mõjunud?
Sellepärast, et ta kogu aeg tarvitas neid ja sattus sõltuvusse. Ta lihtsalt vajas aina suuremais kogusid. Ta oli sõltlane. Sa lihtsalt kaitsed teda kuna ta meeldib sulle. Vaata tõele näkku.
bpuhnja wrote:hullmees, kui sa natukenegi uuriksid, siis teaksid, et Heath Ledger kannatas insomnia all ja pidi seetõttu võtma meditsiinilisi tablette ja asju, et esiteks magada ja teiseks normaalselt välja näha päeval. Me oleme kõik näinud Fight Club'i, seega teame, et "When you have insomnia, you're never really asleep... and you're never really awake."
100% nõus sinu viimase lõiguga.

Forza wrote:bpuhnja wrote:hullmees, kui sa natukenegi uuriksid, siis teaksid, et Heath Ledger kannatas insomnia all ja pidi seetõttu võtma meditsiinilisi tablette ja asju, et esiteks magada ja teiseks normaalselt välja näha päeval. Me oleme kõik näinud Fight Club'i, seega teame, et "When you have insomnia, you're never really asleep... and you're never really awake."
100% nõus sinu viimase lõiguga.
Oskus hästi näidelda ei tee ingliks
Goblin wrote:Küüditage see vend Siberisse ära või kuskile, ausalt ka, kui närvi ajab .
mis sind närvi ajab
hullmees avas mu silmad! Mul oli paar aastat tagasi tugev nohu. Üritasin seda igat pidi ravida. Võtsin tablette, kasutasin igasuguseid ninatilkasid, jõin ravimiteesid jms. Eriti ei aidanud midagi. Leevenduse tõi meresoolalahuse piserdamine ninna. Nüüd olen hiljemgi nohu korral just seda kasutanud. Arvasin ise koguaeg, et tegemist on ravimisega aga täna tuleb näed välja, et ma olen juba mitu aastat sõltuvuses narkomaan olnud! Appi! Ma vajan võõrutusravi.
Moraal: Ei ole tähtis, et ravimite toime on subjektiivne, igale inimesele erinev. Kui tahad ennast ravida ja proovid selleks erinevaid tooteid oled ikkagi loll narkomaan!
Moraal: Ei ole tähtis, et ravimite toime on subjektiivne, igale inimesele erinev. Kui tahad ennast ravida ja proovid selleks erinevaid tooteid oled ikkagi loll narkomaan!
rezpekt wrote:hullmees avas mu silmad! Mul oli paar aastat tagasi tugev nohu. Üritasin seda igat pidi ravida. Võtsin tablette, kasutasin igasuguseid ninatilkasid, jõin ravimiteesid jms. Eriti ei aidanud midagi. Leevenduse tõi meresoolalahuse piserdamine ninna. Nüüd olen hiljemgi nohu korral just seda kasutanud. Arvasin ise koguaeg, et tegemist on ravimisega aga täna tuleb näed välja, et ma olen juba mitu aastat sõltuvuses narkomaan olnud! Appi! Ma vajan võõrutusravi.
kuradi loll proletaarlane
- Ralf
- love <3
Ravimite liigsel tarvitamisel nende mõju väheneb, see on fakt. Ma hakkasin kümneselt kohvi jooma ja enam ei mõju see mulle juba mitu aastat. Inimesed, kes tarbivad ecstasyt, peavad pärast pikka kasutamist võtma kolm-neli tabletti korraga, et vähegi kaifi saada. Ärge saage valesti aru, ega ma hullmehe hullu mehe hullu juttu ei poolda, kuid selles osas võib tal õigus olla.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora