"Sex and the City" Ma ei teagi nüüd. Eile õhtul, kui vaatasin seda filmi kinos, siis hakkas mul juba enne filmi imelik tunne, sest ma olin üks vähestest meestest, kes käis seda vaatamas ja ülejäänud kõik olid naised.
AvP_75 wrote:"Sex and the City" Ma ei teagi nüüd. Eile õhtul, kui vaatasin seda filmi kinos, siis hakkas mul juba enne filmi imelik tunne, sest ma olin üks vähestest meestest, kes käis seda vaatamas ja ülejäänud kõik olid naised.
Ära tunne end imelikult. Kui mina käisin siis oli küll palju mehi.
AvP_75 wrote:"Sex and the City" Ma ei teagi nüüd. Eile õhtul, kui vaatasin seda filmi kinos, siis hakkas mul juba enne filmi imelik tunne, sest ma olin üks vähestest meestest, kes käis seda vaatamas ja ülejäänud kõik olid naised.
Me ei vihka sind, lihtsalt vaatame natuke viltu
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Oh, Kidd, see oli küll igatahes väga lohutav. ^^ Igatahes, vaatasin paar tundi tagasi "Reservoir Dogs." Hea meel, et selle DVD ostsin ja ei pidanud pettuma.
Maandusin peale sünnipäeva taaskord teleka ees ja mis mulle sealt näidati, olid: Havana - ootasin veidi hoogsamat pildiliikumist, aga paraku oli igavavõitu teine. Knockaround Guys - Dieseli seda filmi vist polnud enne näinud, huvi pärast otsustasin seikluse ette võtta ning tulemus selline keskmine: üsna mõttetu, aga oma eesmärki ta kandis (igavust peletades).