Videokogu
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Bogart and Bacall Signature Collection tuli hilinemisega järele. Sisaldab kõik 4 B&B filmi: The Big Sleep, Dark Passage, To Have and Have Not, Key Largo.
Samuti sain ebayst Jim Jarmuschi collectioni kõigi ta filmidega 10 dollari eest (+30$ delivery, põhimõtteliselt 400 eeki 10 lemmiklavastaja filmide eest).
Samuti sain ebayst Jim Jarmuschi collectioni kõigi ta filmidega 10 dollari eest (+30$ delivery, põhimõtteliselt 400 eeki 10 lemmiklavastaja filmide eest).
hau wrote:Samuti sain ebayst Jim Jarmuschi collectioni kõigi ta filmidega 10 dollari eest (+30$ delivery, põhimõtteliselt 400 eeki 10 lemmiklavastaja filmide eest).
Järgmisel laupäeval on muidu "Coffee and Cigarettes" ETVs. http://etv.err.ee/index.php?0548506
- Ralf
- love <3
rezpekt wrote:hau wrote:Samuti sain ebayst Jim Jarmuschi collectioni kõigi ta filmidega 10 dollari eest (+30$ delivery, põhimõtteliselt 400 eeki 10 lemmiklavastaja filmide eest).
Järgmisel laupäeval on muidu "Coffee and Cigarettes" ETVs. http://etv.err.ee/index.php?0548506
Seda filmi soovitaks isegi. Olen seda vähemalt 10 korda näinud ja tüdinud pole.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

DVD-sid on mingi ligi 50 või üle
ja VHS-e on rohkem .Neid on vist 150 võib olla.
Mis teha olen filmifanaatik
Viimane ost oli David Lynchi Siseimpeerium.
Varsti ostan ka Serenity ja Firefly hooaja.
UUrisin järgi ja kokku koos DVD-de,VHS-de ja Divx-dega on mul 400 filmi
ja VHS-e on rohkem .Neid on vist 150 võib olla.
Mis teha olen filmifanaatik
Viimane ost oli David Lynchi Siseimpeerium.
Varsti ostan ka Serenity ja Firefly hooaja.
UUrisin järgi ja kokku koos DVD-de,VHS-de ja Divx-dega on mul 400 filmi
Last edited by LiveForThis on 28. July 2008, 12:57, edited 1 time in total.
Panin eBays Fellini ja Kurosawa complete collectionitele käpa peale. Mõlemad koos kojutoomisega mingi 60-70 dollarit vist. Mõlemad üle 30 dvd. Tahaks Bergmani ka saada, aga to läheb üle 70 dollari ja siis peab maksma makse
. Hong-kongist saadetakse. Arvata võib, et nii odavalt saadud on piraat, aga mul ükskõik. Osad on veel criterioni (piraat) editionid.
Jarmuschi complete oli samast kohast ja kõik dvd' näevad välja ja on av kvaliteedilt nagu originaalid.
Jarmuschi complete oli samast kohast ja kõik dvd' näevad välja ja on av kvaliteedilt nagu originaalid.
- LiveForThis
- Ristiisa