Juba kolmas kontsert sel aastal välismaal- 8. novembril lähen Soome, Ideaparki Lordi uue plaadi esitlus kontserdile (teised kontserdid: 22. mai Kiss Riias; 19. juuli Iron Maideni kontsert Soomes, Tamperes).
Käisin Kim Wilde kontserdil, mis oli kinnine kontsert. Soojendas Cosmos.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Just tulin Devildriveri kontserdilt! THAT WAS FUCKING AWESOME!!! kunagi ei unusta neid inimesi kellega ma seal kohtusin ja kes andsid mulle tasuta pileti sinna , kunagi!
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
hau wrote:Üks kolmest unistuste kontserdist läheb augusti lõpus täide - Sigur Ros.
Teised kaks oleks mis? Nahh, ainult 1000 piletit... kiirelt müüdi kõik välja. Ma ise olen elus sisuliselt vaid korra tõelisel kontserdil käinud ja elan selle osas suht nagu mutt, mulla all, ei kuule ega näe midagi. Aga jeh, Sigur Rosi live'i tahaks küll kogeda.