Sylvester Stallone

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

Mina jah. Või peab keegi mulle ette ütlema mis ma mõtlema/arvama pean?

Kui Sly leiab, et on mõtet Rocky tegelaskujust veel paar dollarit välja pigistada ning ka rahvas sama arvab siis on ju tore, veelkord tõestatud et Holywood enam-vähem ainult järgede ja re-makeide peal elabki. Võib-olla tõesti on see hea meetod ka nooremale põlvkonnale meelde tuletada kes Sly selline üldse on, aga isiklikult leian jätkuvalt et see ainult trambib originaali otsas. Ma usun siiralt sellesse et filmisarjade konkreetne lõpetamine võib kogu sarja hulga paremaks teha, aga ilmselgelt ei ole jänkide filmitööstus samal arvamusel.
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Ma ei ütleks, et Stallone kunagi mu lemmikute hulka kuulunud on. On ta eriti viimastel aastatel silma paistnud ehk mitte kõige säravamates filmides/rollides. Aga kõik see ei lugenud enam midagi pärast Rocky Balboa release'i, sest see film oli igati suurepäraselt välja kukkunud ja üleüldse imeline lõpp seeriale. Stallone'i poolt suurepärane näitlemine, nii et talenti tal veel on. On ju Rocky Balboa praegu üle maailma vaadatuim film...

Eks näis kuidas Stallone'il Rambo IV õnnestub.

Mulle meeldib tegelikult, et Stallone pole täielik ameeriklane, vaid pooleldi itaallane. :)
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Mulle ta eriti ei meeldind. :?
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

arnie and sly team up :
http://www.imdb.com/title/tt1144804/

kõvv minu arust. arnie pole ammu filmides kaasa löönd, oleks tuus näha jälle ja sly on nagunii vormis, nii et teda on ikka hea näha. arvatavasti teevad mingi cameo, aga alati on tore neid jälle erkaanil näha. Bollywoodi filmid on minu arust samas parajad käkid, aga kui eelarve 22 milli on, vb saadavad siis midagi pandavat korda.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

KiiZ wrote:arnie and sly team up :

kõvv minu arust. arnie pole ammu filmides kaasa löönd, oleks tuus näha jälle ja sly on nagunii vormis, nii et teda on ikka hea näha. arvatavasti teevad mingi cameo, aga alati on tore neid jälle erkaanil näha. Bollywoodi filmid on minu arust samas parajad käkid, aga kui eelarve 22 milli on, vb saadavad siis midagi pandavat korda.

Minu arust on Bollywoodi filmide juures kapitaalselt valesti see, et nad on pärit Bollywoodist. Rohkem eriti lisada pole vajagi, neid filme ei päästa mitte miski. Niisiis jeh, kõikidest projektidest kus neid seppasid koos näha valisid nad siis sellise.. plehh. Et kuigi ma olen siiani Righteous Killi kohta vaid halbu asju kuulnud tundub see vähemalt badass filmina, ehk siis - teine unistuste duo De Niro ja Pacino on käitunud märkimisväärselt väärikamalt.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

Jolt wrote:
KiiZ wrote:arnie and sly team up :

Minu arust on Bollywoodi filmide juures kapitaalselt valesti see, et nad on pärit Bollywoodist. Rohkem eriti lisada pole vajagi, neid filme ei päästa mitte miski. Niisiis jeh, kõikidest projektidest kus neid seppasid koos näha valisid nad siis sellise.. plehh. Et kuigi ma olen siiani Righteous Killi kohta vaid halbu asju kuulnud tundub see vähemalt badass filmina, ehk siis - teine unistuste duo De Niro ja Pacino on käitunud märkimisväärselt väärikamalt.

Ma loodan, et Righetous Kill nii hull ei ole, kui paljud räägivad, aga õnneks on suur osa laimust tänu 50 Centile, nii et film ise võib vaadatav olla. Vanameistrid Pacino ja De Niro pluss silmailuks Cuginot. Lõbus on igatahes, ma arvan.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

Tahaks näha, mis sellest The Expendables'ist saab, tõotab väärt kraam tulla. Sly'l on kirjutamises ja isegi lavastamises käppa küll ja praegune cast, mis imdb's üleval, on ka ikka julm- Rourke, Statham, Sly ise, Jet Li, Whitaker jne jne. Väga hull projekt ja seda heas mõttes muidugi.
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Luc »

KiiZ wrote:Tahaks näha, mis sellest The Expendables'ist saab, tõotab väärt kraam tulla. Sly'l on kirjutamises ja isegi lavastamises käppa küll ja praegune cast, mis imdb's üleval, on ka ikka julm- Rourke, Statham, Sly ise, Jet Li, Whitaker jne jne. Väga hull projekt ja seda heas mõttes muidugi.

Samad sõnad. Ootan põnevusega selle filmi väljalaset. Kui sellised näitlejad kokku on topitud, siis on ainult kaks varianti: kas filmi tuleb väga jube või vapustavalt hea. Loodan ise teise variandi kasuks siis.
Sly on ise veidi vanakeseks küll jäänud, aga loodame, et punnitab veel nii palju head nahka endast välja, et film ka hästi välja kukub.
Post Reply